Puzzle 3D mecanic, Iahtul - Exploratorul Oceanului, WT, lemn, 565 piese

    230,00 lei
    cu TVA

    Porneste in explorarea misterelor subacvatice in acest Ocean Explorer! Ca orice jucarie din portofoliul nostru, acest model incurajeaza imaginatia,  timpul petrecut in familie si proiectele care modeleaza mintile si mainile  creative. Da start distractiei si creativitatii!

    Detalii tehnice:

    Material: Lemn ecologic

    Tip de miscare: Mecanica

    Asamblare: Fara adeziv

    Asamblare: DIY

    Numar de piese: 565

    Dimensiune asamblata:  478*194*105 mm

    Dimensiune pachet: 370*185*50 mm

    Varsta recomandata: 14+

    Cantitate







    Calypso este una dintre cele mai faimoase nave din lume. A aparținut exploratorului și inventatorului Jacques-Yves Cousteau. Am decis să-i aducem un omagiu acestuia și să creăm puzzle-ul 3D din lemn al lui Calypso.

    Ocean Explorer Yacht image with text 1

    Ocean Explorer Yacht image with text 2

    La bordul ambarcațiunii veți găsi copii ale echipamentelor speciale pe care Jacques-Yves Cousteau le-a folosit în cercetările sale.

    Această navă era un detector de mine explozive obișnuit până când oceanograful de renume mondial Jacques-Yves Cousteau a convertit-o.

    Elicopterul Padan, compartimentul de observare subacvatică, echipamente științifice, mini-submarine, scutere subacvatice și multe altele au fost instalate de Cousteau pentru a reface nava în legendarul Calypso.

    Un model unic 3D din lemn pe care să îl adăugați la colecția dvs. este iahtul de explorare oceanică. Toți admiratorii lui Jacques-Yves Cousteau și cei care se bucură de yachting și de explorari marine se vor bucura de acest model. Dacă urmariți cu strictețe instrucțiunile, asamblarea acestuia va fi o provocare adevarata.

    Nu trebuie să vă îngrijorați că mediul este afectat, deoarece toate materialele pe care le folosim pentru a realiza modelul sunt sigure. Benzile de cauciuc, scobitorile și piesele din lemn alcătuiesc acest model 3-D din lemn.

    Modelul nostru are acum mai multe piese cu tematică nautică. De exemplu, deoarece Calypso este o navă de cercetare, puteți vizualiza anumite echipamente de cercetare la bord. Multe dintre instrumentele navei lui Jacques-Yves Cousteau au fost creațiile sale și au fost mereu acolo.

    Modelul finit va arăta grozav pe masa sau pe raft și va fi un cadou minunat pentru pasionații de puzzle-uri!

    Ocean Explorer Yacht information image

    Wood Trick
    5905215720222

    Fișa cu date

    Tip produs
    Puzzle 3D
    ID eMAG
    1308
    ID EMAG_HU
    580
    ID EMAG_BG
    561