Babyswimmer s-a născut sub sloganul "Bucurie pentru copii, ajutor pentru parinti", si de atunci continuă să lucreze și sa creeze in baza acestor cuvinte.

Creatorii lui sunt persoane active, care sustin un stil de viață sănătos și încearca să convingă de beneficiile acestuia si lumea din jurul lor. 

Colacul de inot Babyswimmer este conceput pentru scaldatul sugarilor si copiilor sub 3 ani in casa si în aer liber, la o adâncime de maxim 1 metru.

Colacul Babyswimmer este singurul colac din Romania, care a obtinut Certificatul de calitate este in conformitate cu Directiva Europeana 89/686/EEC Articol 10.

Nu faceti rabat la calitate ! Siguranta copilului Dvs. este foarte importanta. Inainte de a cumpara un produs cereti certificatul de calitate, pentru a nu pune siguranta copilului in pericol!

In prezent Babyswimmer.ro este un producător de produse pentru copii si continuă să lucreze pentru a crea o experiență care usureaza viața părinților tineri, care pot dedica mai mult timp copiiilor.


Echipa Babyswimmer este alcatuita din persoane cu experiență:  toți suntem părinți și, prin urmare, putem da întotdeauna sfaturi clienților.
Există în echipa noastră și viitoare mame și noi suntem mândri de asta!

Dorim tuturor clienților noștri, noilor parinti, sa faca alegerea potrivită a producătorului de produse pentru copii lor.

Cu drag,
Echipa Babyswimmer

logo_1babys.png