Condiţii de utilizare

Babyswimmer.ro poate revizui aceşti termeni şi condiţii în orice moment.
Utilizatorii site-ului au obligaţia de a verifica periodic aceşti termeni şi condiţii. Accesarea site-ului nostru implică acceptarea termenilor şi condiţiilor de utilizare de către dumneavoastră, inclusiv a modificărilor, indiferent dacă revizuiţi sau nu aceste modificări.
Înregistrarea pe site presupune alegerea unui nume de utilizator şi a unei parole. Sunteţi responsabil de păstrarea în siguranţă a datelor de acces pe site, orice activitate desfăşurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.
Vă rugăm să ne înştiinţaţi despre pierderea parolei sau despre o activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator. În situaţia în care considerăm că aţi furnizat în mod intenţionat informaţii eronate, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul la serviciile site-ului, fără nici o notificare prealabilă.

Termeni si Conditii generale

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre Best Lo&Fi Consulting SRL, prin intermediul magazinului virtual www.Babyswimmer.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.
Astfel, urmatorii termeni vor insemna:
Cumparator - persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.
Vanzator - societatea comerciala Best Lo&Fi Consulting SRL, avand sediul social in Voluntari, Str Dimitrie Cantemir Nr.12, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J23 /820 /2010, CUI RO16627147.
Bunuri - orice produs mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si sa faca plata acestora.