Puzzle Mecanic 3D din metal, Time for Machine, Ferro Masina de sport

  149,00 lei
  cu TVA
  Cantitate

  Un nou model din seria Hot cu mecanism inerțial și roți din cauciuc. Modelul arată grozav și are o adâncime structurală în design și, ca și mașinile reale, poartă elemente de design funcționale. Capota modelului poate fi deschisă, la fel ca capotele mașinilor de curse din anii șaptezeci.

  Această capotă spațioasă acoperă mai mult de jumătate din dimensiunea întregii mașini. Tot la Masina de sport Ferro, capota permite accesul la micul mecanism de inserare. Acest aspect facilitează asamblarea modelului.

  În general, la asamblarea modelelor, veți asambla mai întâi cadrul interior și apoi veți pune corpul exterior. Modelul are trei poziții ale axei frontale.

  Aceasta este și prima dată când am folosit roți de cauciuc în seria Hot. Acest tip de roți facilitează accelerarea modelului și au o tracțiune mai bună. De asemenea, este plăcut să răsuciți pur și simplu aceste roți în mâini și să simțiți rezistența și accelerația micuței fiare mecanice sub capotă.

  Numarul de piese: 69

  Dimensiuni model: 107х40х28 mm

  Dimensiuni pachet: 170 х 170 х 7 mm

  Include: 2 plăci cu piese, 4 roți dințate suplimentare, piese din cauciuc, rulment, clești, pila, cârpă pentru lustruire și instrucțiuni

  Greutate: 170 g

  Material: Oţel inoxidabil

  8500093246283

  Fișa cu date

  Tip produs
  Puzzle 3D
  ID eMAG
  1043
  ID EMAG_HU
  1043
  ID EMAG_BG
  317