Kit Puzzle Mecanic 3D, Metal, TimeForMachine, Model Cutia Secretelor

285,00 lei
cu TVA
Cantitate

Time for Machine este mai mult decat un concept. Este aventura, antrenata de pasiune!

Incepand cu anul 2017, sunt proiectate si dezvoltate unele dintre cele mai complexe si elegante kituri de modele ce prind contur prin prisma imaginatiei si a indemanarii!

Seturile de model Time For Machine sunt proiectate in Ucraina, fabricate in Polonia și China si distribuite furnizorilor angro din Statele Unite, UE, China si o lista extinsa a altor regiuni.

Astfel, puteti crea modele inovatoare, care va transforma casa si locul de munca intr-o lume a creativitatii! Scopul nostru este de a readuce la viata ceea ce a fost inlocuit de tehnologie: bucuria de a crea de fapt ceva extraordinar cu propriile maini!

Cream experiente, nu doar colectii!


LIBERTATE. INDEMANARE. IMAGINATIE

Descriere sumara:

Time for Machine - sunt modele rafinate din metal. Fiecare model poate fi asamblat cu piese care vin in set.

Fiecare model vine cu instructiuni detaliate de constructie. In paginile de instructiuni, pe langa pasii de asamblare, veti gasi benzile desenate ale autorului. Povestea benzilor desenate apartine unui idealist ce vine intr-o lume minunata in care domneste armonia si intelepciunea, iar acum vrea sa ne schimbe lumea!

Model mecanic metalic;

Kit auto-asamblare DIY;

Maneta de pornire / oprire;

Set de instrumente/unelte pentru montaj, inclus.

DESCRIEREA PRODUSULUI:

Cu toții avem micile noastre secrete din lume: unii dintre noi avem cutii de perle, iar alții au cutii de lacrimi. De acum înainte, îți poți ascunde toate misterele în eleganta noastra Cutie de viteze. Își amintește încă căldura mâinilor inventatorilor noștri, gata să-ți păzească amintirile. Poate chiar să muște niște degete curioase! (Nu, doar glumesc.) Luați acest model în mâini și simțiți bucuria inocentă de a ascunde ceva.

Nu contează ce păstrezi acolo: bijuterii sau câteva amintiri prețioase. Problema este că toate secretele tale ar trebui să-ți aparțină doar tu.

Doar o apăsare ușoară - iar mecanismul este pus în mișcare și roțile se învârt. Capacul se va închide lin sub propria greutate.

Dimensiuni pachet: 328х141х26 mm

Dimensiuni model: 112х98,5х110 mm

Include: 4 plăci cu piese, 6 piese suplimentare, arc, clește, pila, cârpă pentru lustruire, mănuși de bumbac, instrucțiuni

Material: oțel inoxidabil lustruit

Număr de piese: 48 buc.

 

CARE ESTE MISIUNEA NOASTRA?

Suntem dornici sa va oferim o linie completa de kituri de asamblare Time for Machine, inclusiv cele mai recent lansate modele.

50% dintre adolescenti considera ca sunt dependenti de dispozitivele mobile. 69% dintre parinți si 78% dintre adolescenti isi verifica dispozitivele cel putin o data pe ora.

72% dintre adolescenti si parinti simt nevoia sa raspunda imediat la texte, mesaje din retelele de socializare si alte notificari.

Asadar, misiunea noastra este sa va ajutam sa va petreceti timpul cu cei dragi in locul dispozitivelor dvs. digitale. De asemenea, credem ca nimic nu poate inlocui sentimentul din munca depusa de propriile maini!

0850009324283

Fișa cu date

ID eMAG
813
ID EMAG_HU
136
ID EMAG_BG
143