Puzzle Mecanic 3D, Metal, TimeForMachine, Model Starbreeze Explorer

  345,00 lei
  cu TVA
  Cantitate

  Time for Machine este mai mult decat un concept. Este aventura, antrenata de pasiune!

  Incepand cu anul 2017, sunt proiectate si dezvoltate unele dintre cele mai complexe si elegante kituri de modele ce prind contur prin prisma imaginatiei si a indemanarii!

  Seturile de model Time For Machine sunt proiectate in Ucraina, fabricate in Polonia și China si distribuite furnizorilor angro din Statele Unite, UE, China si o lista extinsa a altor regiuni.

  Astfel, puteti crea modele inovatoare, care va transforma casa si locul de munca intr-o lume a creativitatii! Scopul nostru este de a readuce la viata ceea ce a fost inlocuit de tehnologie: bucuria de a crea de fapt ceva extraordinar cu propriile maini!

  Cream experiente, nu doar colectii!


  LIBERTATE. INDEMANARE. IMAGINATIE

  Descriere sumara:

  Time for Machine - sunt modele rafinate din metal. Fiecare model poate fi asamblat cu piese care vin in set.

  Fiecare model vine cu instructiuni detaliate de constructie. In paginile de instructiuni, pe langa pasii de asamblare, veti gasi benzile desenate ale autorului. Povestea benzilor desenate apartine unui idealist ce vine intr-o lume minunata in care domneste armonia si intelepciunea, iar acum vrea sa ne schimbe lumea!

  Model mecanic metalic;

  Kit auto-asamblare DIY;

  Maneta de pornire / oprire;

  Set de instrumente/unelte pentru montaj, inclus.

  DESCRIEREA PRODUSULUI:

  Pentru a atinge strălucirea rece a stelelor. Să rătăcească prin timp și spațiu fără teamă. Legiunile noastre sunt conduse de star-lordul Elon Musk. Toate cruciadele noastre sunt îmbrăcate în costume spațiale argintii. Ne rostim rugăciunile în timp ce David Bowie cântă despre invaziile spațiale. Oamenii moderni nu sunt doar visători fără speranță, ci exploratori neobosiți. Lucrând la acest set de construcții, am trecut împotriva gravitației. Dacă simțiți deja gustul dulce al libertății, pregătiți-vă să cuceriți stratosfera cu Starbreeze Explorer!

  Starbreeze Explorer are o ușă glisantă în compartimentul de marfă. Naveta poate fi separată de unitatea de accelerare și întreaga navă poate fi scoasă din stand.

  Dimensiuni pachet: 357х178х35 mm

  Dimensiuni model: 253х118х212 mm

  Include: 3 plăci cu piese, 12 piese suplimentare, piese de 3 mm, arc, clește, pila, cârpă pentru lustruire, mănuși de bumbac, instrucțiuni

  Material: oțel inoxidabil lustruit

  Număr de piese: 155 buc.

   

  CARE ESTE MISIUNEA NOASTRA?

  Suntem dornici sa va oferim o linie completa de kituri de asamblare Time for Machine, inclusiv cele mai recent lansate modele.

  50% dintre adolescenti considera ca sunt dependenti de dispozitivele mobile. 69% dintre parinți si 78% dintre adolescenti isi verifica dispozitivele cel putin o data pe ora.

  72% dintre adolescenti si parinti simt nevoia sa raspunda imediat la texte, mesaje din retelele de socializare si alte notificari.

  Asadar, misiunea noastra este sa va ajutam sa va petreceti timpul cu cei dragi in locul dispozitivelor dvs. digitale. De asemenea, credem ca nimic nu poate inlocui sentimentul din munca depusa de propriile maini.

  0850009324245

  Fișa cu date

  Tip produs
  Puzzle 3D
  ID eMAG
  811
  ID EMAG_HU
  811
  ID EMAG_BG
  141