Puzzle Mecanic 3D, Metal, TimeForMachine, Model Chrome Rider

  280,00 lei
  cu TVA
  Cantitate
  Stoc epuizat

  Time for Machine este mai mult decat un concept. Este aventura, antrenata de pasiune!

  Incepand cu anul 2017, sunt proiectate si dezvoltate unele dintre cele mai complexe si elegante kituri de modele ce prind contur prin prisma imaginatiei si a indemanarii!

  Seturile de model Time For Machine sunt proiectate in Ucraina, fabricate in Polonia și China si distribuite furnizorilor angro din Statele Unite, UE, China si o lista extinsa a altor regiuni.

  Astfel, puteti crea modele inovatoare, care va transforma casa si locul de munca intr-o lume a creativitatii! Scopul nostru este de a readuce la viata ceea ce a fost inlocuit de tehnologie: bucuria de a crea de fapt ceva extraordinar cu propriile maini!

  Cream experiente, nu doar colectii!


  LIBERTATE. INDEMANARE. IMAGINATIE

  Descriere sumara:

  Time for Machine - sunt modele rafinate din metal. Fiecare model poate fi asamblat cu piese care vin in set.

  Fiecare model vine cu instructiuni detaliate de constructie. In paginile de instructiuni, pe langa pasii de asamblare, veti gasi benzile desenate ale autorului. Povestea benzilor desenate apartine unui idealist ce vine intr-o lume minunata in care domneste armonia si intelepciunea, iar acum vrea sa ne schimbe lumea!

  Model mecanic metalic;

  Kit auto-asamblare DIY;

  Maneta de pornire / oprire;

  Set de instrumente/unelte pentru montaj, inclus.

  DESCRIEREA PRODUSULUI:

  Uneori îți vine să renunți la tot ce ai știut vreodată și să fugi prin pereții ploii și a luminilor de neon. Piele și metal. Nightriders, cu inima sălbatică, pe caii lor de oțel. O oarecare frumusețe prădătoare străpunge motoarele răcnitoare și corzile metalelor grele. Călăriți prin furtună, urmăriți vântul, treceți pe lângă baruri, moteluri și melancolie rutieră. O singură privire la acest model, o singură atingere - și asta e tot ce trebuie pentru a ne îndrăgosti de Chrome Rider, așa cum am făcut noi. Inspirat de romantismul brutal al modelelor Harley-Davidson, Chrome Rider este ghidul tău în călătoria până la sfârșitul nopții.

  La fel ca prototipul său real, această motocicletă își menține echilibrul doar în timp ce circulă datorită volantei masive. Acest model are volan liber și garnituri de cauciuc, ceea ce îi permite să parcurgă mai mult de 10 metri.

  Dimensiuni pachet: 328х141х26 mm

  Dimensiuni model: 150х67х80 mm

  Include: 4 plăci cu piese, 6 piese suplimentare, 4 anvelope din cauciuc, 4 rulmenți, clește, pila, cârpă pentru lustruire, mănuși de bumbac, instrucțiuni

  Material: oțel inoxidabil lustruit

  Număr de piese: 90 buc.

   

  CARE ESTE MISIUNEA NOASTRA?

  Suntem dornici sa va oferim o linie completa de kituri de asamblare Time for Machine, inclusiv cele mai recent lansate modele.

  50% dintre adolescenti considera ca sunt dependenti de dispozitivele mobile. 69% dintre parinți si 78% dintre adolescenti isi verifica dispozitivele cel putin o data pe ora.

  72% dintre adolescenti si parinti simt nevoia sa raspunda imediat la texte, mesaje din retelele de socializare si alte notificari.

  Asadar, misiunea noastra este sa va ajutam sa va petreceti timpul cu cei dragi in locul dispozitivelor dvs. digitale. De asemenea, credem ca nimic nu poate inlocui sentimentul din munca depusa de propriile maini!

  0850009324269

  Fișa cu date

  Tip produs
  Puzzle 3D
  ID eMAG
  810
  ID EMAG_HU
  810
  ID EMAG_BG
  140