Puzzle Mecanic 3D, Metal, TimeForMachine, Model Locomotiva Aburi Dazzling Steamliner

  699,00 lei
  cu TVA
  Cantitate
  Stoc epuizat

  EXPERIENTE INEDITE SI AUTENTICE INTR-ALE MESTESUGARITULUI

  IN EXCLUSIVITATE! ACUM SI IN ROMANIA!

  MATERIALE PREMIUM! MODELE UNICAT, DE COLECTIE!

  Time for Machine este mai mult decat un concept. Este aventura, antrenata de pasiune!

  Incepand cu anul 2017, sunt proiectate si dezvoltate unele dintre cele mai complexe si elegante kituri de modele ce prind contur prin prisma imaginatiei si a indemanarii!

  Seturile de model Time For Machine sunt proiectate in Ucraina, fabricate in Polonia și China si distribuite furnizorilor angro din Statele Unite, UE, China si o lista extinsa a altor regiuni.

  Astfel, puteti crea modele inovatoare, care va transforma casa si locul de munca intr-o lume a creativitatii! Scopul nostru este de a readuce la viata ceea ce a fost inlocuit de tehnologie: bucuria de a crea de fapt ceva extraordinar cu propriile maini!

  Cream experiente, nu doar colectii!


  LIBERTATE. INDEMANARE. IMAGINATIE

  Descriere sumara:

  Time for Machine - sunt modele rafinate din metal. Fiecare model poate fi asamblat cu piese care vin in set.

  Fiecare model vine cu instructiuni detaliate de constructie. In paginile de instructiuni, pe langa pasii de asamblare, veti gasi benzile desenate ale autorului. Povestea benzilor desenate apartine unui idealist ce vine intr-o lume minunata in care domneste armonia si intelepciunea, iar acum vrea sa ne schimbe lumea!

  Model mecanic metalic;

  Kit auto-asamblare DIY;

  Maneta de pornire / oprire;

  Set de instrumente/unelte pentru montaj, inclus.

  DESCRIEREA PRODUSULUI:

  Aceasta frumoasa locomotiva reprezinta piesa de rezistenta a colectiei! Un model metalic elegant, aerodinamic, inspirat de proiectele dieselpunk, steampunk si istorice.

  Este o piesa de cadou de colectie, unicat. Poate decora orice spatiu: de la spatiul tau personal de studiu, la camera de zi, la un birou corporatist.

  Modelul este alimentat de un mecanism cu arc. Din partea de sus si din lateral puteti observa miscarile rotii angrenate si ale volantei din interiorul trenului. Dispunerea rotilor este bazata pe celebrul Boy Pacific Big Boy. Distanta dintre axele locomotivei este 4-12-6.

  Scara modelului metalic este 1:64. Latimea sinei este de 24 mm. Depozitul de carbune poate fi desprins de locomotiva. Motorul poate fi pornit si oprit.

  INFORMAtII SUPLIMENTARe:

  • Dimensiunea pachetului: 345 x 175 x 45
  • Dimensiunea modelului: 510 x 71 x 62 mm, sinele 1530 х 37 х 6 mm
  • Set: 7 placi cu piese, 38 angrenaje suplimentare, arc,cleste, pila, manusi carpa pentru lustruire si instructiuni.
  • Material: otel inoxidabil lustruit.
  • Numar de piese: 256 bucati.
  • Varsta recomandata: 14+

  Toate modelele vin in cutii de carton.

  CARE ESTE MISIUNEA NOASTRA?

  Suntem dornici sa va oferim o linie completa de kituri de asamblare Time for Machine, inclusiv cele mai recent lansate modele.

  50% dintre adolescenti considera ca sunt dependenti de dispozitivele mobile. 69% dintre parinți si 78% dintre adolescenti isi verifica dispozitivele cel putin o data pe ora.

  72% dintre adolescenti si parinti simt nevoia sa raspunda imediat la texte, mesaje din retelele de socializare si alte notificari.

  Asadar, misiunea noastra este sa va ajutam sa va petreceti timpul cu cei dragi in locul dispozitivelor dvs. digitale. De asemenea, credem ca nimic nu poate inlocui sentimentul din munca depusa de propriile maini.

  8500093241177

  Fișa cu date

  Tip produs
  Puzzle 3D
  ID eMAG
  805
  ID EMAG_HU
  128
  ID EMAG_BG
  135