Puzzle Mecanic 3D, Metal, TimeForMachine, Model Marvel Tank 2

  349,00 lei
  cu TVA
  Cantitate

  Time for Machine este mai mult decat un concept. Este aventura, antrenata de pasiune!

  Incepand cu anul 2017, sunt proiectate si dezvoltate unele dintre cele mai complexe si elegante kituri de modele ce prind contur prin prisma imaginatiei si a indemanarii!

  Seturile de model Time For Machine sunt proiectate in Ucraina, fabricate in Polonia și China si distribuite furnizorilor angro din Statele Unite, UE, China si o lista extinsa a altor regiuni.

  Astfel, puteti crea modele inovatoare, care va transforma casa si locul de munca intr-o lume a creativitatii! Scopul nostru este de a readuce la viata ceea ce a fost inlocuit de tehnologie: bucuria de a crea de fapt ceva extraordinar cu propriile maini!

  Cream experiente, nu doar colectii!

  LIBERTATE. INDEMANARE. IMAGINATIE

  Descriere sumara:

  Time for Machine - sunt modele rafinate din metal. Fiecare model poate fi asamblat cu piese care vin in set.

  Fiecare model vine cu instructiuni detaliate de constructie. In paginile de instructiuni, pe langa pasii de asamblare, veti gasi benzile desenate ale autorului. Povestea benzilor desenate apartine unui idealist ce vine intr-o lume minunata in care domneste armonia si intelepciunea, iar acum vrea sa ne schimbe lumea!

  Model mecanic metalic;

  Kit auto-asamblare DIY;

  Maneta de pornire / oprire;

  Set de instrumente/unelte pentru montaj, inclus.

  DESCRIEREA PRODUSULUI:

  Primul nostru automobil blindat a fost atat de reusit incat am decis sa cream o versiune noua, imbunatatita si optimizata!

   

  Acest kit de modele metalice este inspirat de faptele primului razboi mondial, fiind stilizat intr-o maniera mult mai eleganta. Mecanismul de autopropulsie este conceput pentru a depasi obstacolele.

  O combinatie intre istoria lumii si frumusetea steampunk, acest model este alegerea perfecta in decorarea casei, biroului sau spatiului de studiu!

  INFORMATII SUPLIMENTARE:

  Dimensiunea pachetului: 255 x 125 x 23 mm

  Dimensiunea modelului: 141 x 63 x 48 mm

  Set: 4 placi cu piese, 9 angrenaje suplimentare, arc,cleste, pila, manusi, carpa pentru lustruire si instructiuni.

  Material: otel inoxidabil lustruit.

  Numar de piese: 140 de bucati

  Varsta recomandata: 14+

   

  Toate modelele vin in cutii de carton.

  CARE ESTE MISIUNEA NOASTRA?

  Suntem dornici sa va oferim o linie completa de kituri de asamblare Time for Machine, inclusiv cele mai recent lansate modele.

  50% dintre adolescenti considera ca sunt dependenti de dispozitivele mobile. 69% dintre parinți si 78% dintre adolescenti isi verifica dispozitivele cel putin o data pe ora.

  72% dintre adolescenti si parinti simt nevoia sa raspunda imediat la texte, mesaje din retelele de socializare si alte notificari.

  Asadar, misiunea noastra este sa va ajutam sa va petreceti timpul cu cei dragi in locul dispozitivelor dvs. digitale. De asemenea, credem ca nimic nu poate inlocui sentimentul din munca depusa de propriile maini!

  0850009324146

  Fișa cu date

  Tip produs
  Puzzle 3D
  ID eMAG
  802
  ID EMAG_HU
  124
  ID EMAG_BG
  132