Puzzle 3D, Metal, Piececool, Nava Black Pearl, 307 piese

  245,00 lei
  cu TVA

  Numarul de piese:                                    307

  Greutate:                                                 365 g

  Materialul produsului:                                Otel

  Dimensiunea modelului asamblat:              190 x 52 x 162 mm

  Dimensiunea ambalajului:                          225 x 20 x 125 mm

  Nivel dificultate:                                        ★★★★☆☆☆

  Cantitate

  model

  PERLA NEAGRA

  Black Pearl, cunoscută și sub numele de „Black Battleship”, este nava piraților protagonista din filmul „Piratii din Caraibe”. Structura întregii nave este proiectată cu meticulozitate. Există mai multe tunuri la bord, iar puterea de foc este ridicata. Piececool a construit cu meticulozitate modelul din metal Black Pearl, principalul ton de negru al întregii nave și podoaba aurie, creând o atmosferă puternică, misterioasă și unica.

  model

  Simtiti bucuria de a construi puzzle-uri metalice 3D Piececool

  Puzzle-uri 3D provocatoare - Puzzle-uri 3D din metal Piececool pentru adulți sau adolescenți cu vârsta peste 14 ani. Asamblarea poate dura mai mult de 7 ore, în funcție de experiența și răbdarea dvs. Kitul complex din metal DIY va aduce familiile împreună ore întregi pentru a crea ceva cu adevărat unic de afișat în casa lor. Crede-ne, acesta este un timp de neuitat în familie, vei fi surprins de talentul hands-on al copilului.

  Cadouri creative perfecte - Produsele finite sunt cu adevărat frumoase și delicate, decorează-ti biroul raftul cu o opera de artă realizată de tine. Va fi un cadou frumos pentru ziua de naștere, Ziua Îndrăgostiților, Ziua Tatălui, Ziua Profesorului, Crăciunul, Ziua Recunoștinței, Anul Nou etc.

  Jucării educative și pentru ameliorarea stresului - Eliberați presiunea de lucru, bucurați-vă de ore de distracție cu familia și prietenii din procesul de construire a puzzle-ului metalic 3D, de asemenea, blocurile de construcție a modelelor metalice 3D vor inspira și promova capacitatea voastră de concentrare, abilitățile de rezolvare a problemelor si antrenarea raționamentului spațial.

  Decorare rafinată și unică a locuinței - Setul de artizanat din metal nu este doar funcțional și interesant, ci și frumos proiectat! Au un design decorativ și arată fermecător când a fost terminat. Afișați o piesă de artizanat din metal cu adevărat unică pe birouri, rafturi sau noptiere.

  Piececool
  6927897205155

  Fișa cu date

  Tip produs
  Puzzle 3D
  ID eMAG
  1039
  ID EMAG_HU
  1039
  ID EMAG_BG
  313