Puzzle 3D, Metal, Piececool, Nava Flying Dutchman, 369 piese

  259,00 lei
  cu TVA

  Numarul de piese:                                        369

  Greutate:                                                    305 g

  Materialul produsului:                                  Otel

  Dimensiunea modelului asamblat:                195 x 65 x 160 mm

  Dimensiunea ambalajului:                           225 x 20 x 125 mm

  Nivel dificultate:                                         ★★★★☆☆☆

  Cantitate

  3d puzzle

  Povestea Olandezului Zburător

  Flying Dutchman este o navă fantomă legendară care nu se poate întoarce niciodată acasă și este destinată să plutească pe mare. Olandezul Zburător este adesea observat la distanță, uneori cu o strălucire fantomatică. Se spune că dacă o altă navă o întâmpina, echipajul ei ar încerca să trimită un mesaj cuiva de pe uscat sau cuiva care a murit deja. În tradiția maritimă, întâlnirea cu această navă fantomă a fost văzută ca un semn al pieirii de către navigatori. În germană (fliegend), este folosit pentru a indica o stare de zbor continuu, descriind soarta tragică a olandezului blestemat care plutește pe mare pentru totdeauna, navigând în jur, dar niciodată capabil să aterizeze.3d models

  Simtiti bucuria de a construi puzzle-uri metalice 3D Piececool

  Puzzle-uri 3D provocatoare - Puzzle-uri 3D din metal Piececool pentru adulți sau adolescenți cu vârsta peste 14 ani. Asamblarea poate dura mai mult de 7 ore, în funcție de experiența și răbdarea dvs. Kitul complex din metal DIY va aduce familiile împreună ore întregi pentru a crea ceva cu adevărat unic de afișat în casa lor. Crede-ne, acesta este un timp de neuitat în familie, vei fi surprins de talentul hands-on al copilului.

  Cadouri creative perfecte - Produsele finite sunt cu adevărat frumoase și delicate, decorează-ti biroul raftul cu o opera de artă realizată de tine. Va fi un cadou frumos pentru ziua de naștere, Ziua Îndrăgostiților, Ziua Tatălui, Ziua Profesorului, Crăciunul, Ziua Recunoștinței, Anul Nou etc.

  Jucării educative și pentru ameliorarea stresului - Eliberați presiunea de lucru, bucurați-vă de ore de distracție cu familia și prietenii din procesul de construire a puzzle-ului metalic 3D, de asemenea, blocurile de construcție a modelelor metalice 3D vor inspira și promova capacitatea voastră de concentrare, abilitățile de rezolvare a problemelor si antrenarea raționamentului spațial.

  Decorare rafinată și unică a locuinței - Setul de artizanat din metal nu este doar funcțional și interesant, ci și frumos proiectat! Au un design decorativ și arată fermecător când a fost terminat. Afișați o piesă de artizanat din metal cu adevărat unică pe birouri, rafturi sau noptiere.

  Piececool
  6927897207920

  Fișa cu date

  Tip produs
  Puzzle 3D
  ID eMAG
  1038
  ID EMAG_HU
  1038
  ID EMAG_BG
  312