Puzzle 3D, Metal, Piececool, Nava Queen Anne's Revenge, 439 piese

  263,00 lei
  cu TVA

  Numarul de piese:                            439

  Greutate:                                          375 g

  Materialul produsului:                       Otel

  Dimensiunea modelului asamblat:     195 x 65 x 160 mm

  Dimensiunea ambalajului:                225 x 20 x 125 mm

  Nivel dificultate:                       ★★★★★☆☆

  Cantitate
  Stoc epuizat

  3d puzzles

  Povestea navei Razbunarea Reginei Anne

  Răzbunarea Reginei Anne este o navă de pirați notorie cunoscută anterior ca Concorde și Concorde din Nantes. Era maiestuoasă și uimitor de frumoasă, ca o fiară a mării. Această navă legendară, cunoscută peste cele șapte mări, îi îngrozește pe pirații din marea liberă. Decupând rapid un pasaj în oceanul deschis, Răzbunarea Reginei Anne se bazează pe sisteme de aparare formidabile și pe arme mortale. Se spune că Răzbunarea Reginei Anne a navigat încărcata cu bogății și comori jefuite de la victime nefericite.

  3d puzzles for adults

  Simtiti bucuria de a construi puzzle-uri metalice 3D Piececool

  Puzzle-uri 3D provocatoare - Puzzle-uri 3D din metal Piececool pentru adulți sau adolescenți cu vârsta peste 14 ani. Asamblarea poate dura mai mult de 7 ore, în funcție de experiența și răbdarea dvs. Kitul complex din metal DIY va aduce familiile împreună ore întregi pentru a crea ceva cu adevărat unic de afișat în casa lor. Crede-ne, acesta este un timp de neuitat în familie, vei fi surprins de talentul hands-on al copilului.

  Cadouri creative perfecte - Produsele finite sunt cu adevărat frumoase și delicate, decorează-ti biroul raftul cu o opera de artă realizată de tine. Va fi un cadou frumos pentru ziua de naștere, Ziua Îndrăgostiților, Ziua Tatălui, Ziua Profesorului, Crăciunul, Ziua Recunoștinței, Anul Nou etc.

  Jucării educative și pentru ameliorarea stresului - Eliberați presiunea de lucru, bucurați-vă de ore de distracție cu familia și prietenii din procesul de construire a puzzle-ului metalic 3D, de asemenea, blocurile de construcție a modelelor metalice 3D vor inspira și promova capacitatea voastră de concentrare, abilitățile de rezolvare a problemelor si antrenarea raționamentului spațial.

  Decorare rafinată și unică a locuinței - Setul de artizanat din metal nu este doar funcțional și interesant, ci și frumos proiectat! Au un design decorativ și arată fermecător când a fost terminat. Afișați o piesă de artizanat din metal cu adevărat unică pe birouri, rafturi sau noptiere.

  Piececool
  6927897207913

  Fișa cu date

  Tip produs
  Puzzle 3D
  ID eMAG
  1037
  ID EMAG_HU
  1037
  ID EMAG_BG
  311