• Nou

Puzzle 3D, Corabia 20.000 de leghe sub mări, gri, HC, lemn, 396 piese

299,00 lei
cu TVA

Cod produs: S704

Cantitate

Vă prezentăm MFantasy Steampunk Airship V2! Pregătește-te pentru o actualizare explozivă, în timp ce dezlănțuim un exterior mai rece, mai uimitor, o maiestrie îmbunătățită și o structură meticulos concepută care îți va testa abilitățile de bricolaj ca niciodată. Imbarcați-vă într-o călătorie palpitantă cu puzzle-ul nostru din lemn, inspirat de clasicul „Douăzeci de mii de leghe sub mare” și aduceți la viață aventura legendarului Nautilus.

Nautilus este un submarin proiectat și construit de enigmaticul inginer și arhitect naval, căpitanul Nemo. Aspectul său este descris ca al unei cochilii metalice masive de meduză sau nautilus, care se mândrește cu o rezistență excepțională a corpului și cu capacități de impermeabilitate. Alimentat de un sistem avansat de propulsie electrică, submarinul este echipat cu o baterie puternică care permite călătorii extinse subacvatice. Manevra se realizează prin mai multe elice, oferind flexibilitate în controlul mișcărilor înainte, înapoi și de întoarcere. Pe plan intern, Nautilus este echipat cu tehnologie de ultimă generație, inclusiv lumini electrice, telescoape, sisteme de alimentare cu oxigen și dispozitive de comunicare subacvatice. Rezervele ample de apă potabilă și alimente sunt stocate pentru a susține echipajul în timpul călătoriilor și expedițiilor prelungite. Una dintre trăsăturile sale cele mai remarcabile este capacitatea sa de a se scufunda până la adâncimi extreme ale oceanului, ajungând în locuri imposibil de atins de submarinele obișnuite. În roman, este descris că are capacitatea de a ajunge la adâncimi de douăzeci de mii de leghe (aproximativ 32.000 de kilometri), care servește și drept inspirație pentru titlul cărții, „Douăzeci de mii de leghe sub mare”.

Odată cu Revoluția Industrială, perioada victoriană, estetica mecanică sălbatică, stilul victorian luxos și rafinat și visul tinereții, cu toate aceste elemente din creier, ne place să creăm un submarin steampunk pentru a face din poveste o fantezie.

Seria MFantasy sunt puzzle-uri de asamblare 3D bazate pe tema clasicilor mondiali, cu diverse elemente culturale și imaginație nereținută. Adoptă un stil fantastic în creație și acordă atenție detaliilor din design, care este potrivit pentru oameni de toate vârstele. Prin asamblare, interesul pentru lectură este motivat și în sfârșit îi îndrumă pe oameni să citească acele basme clasice.

 

Structura principală

Dirijabilul/Submarinul Steampunk are ca corp principal o carcasă de submarin, cu adăugarea unei componente de zbor în spate. Propulsia principală este asigurată de elice duble, completate de asistență cu aer din compartimentele duble din spate, permițând o tracțiune eficientă înainte. Ridicarea și stabilitatea sunt menținute de ventilatoare laterale de flotabilitate și ascensoare din spate. Direcția se realizează prin cârme duble în partea de sus și un stabilizator vertical situat sub punte în spate.

 

Decor și model

Pentru a ne aminti stilul victorian, am decorat dirijabilul cu modele curbate C, S și Acanthus vortex, contrastând cu stilul mecanic. Combinația dintre lux rafinat și caracter practic a arătat fundalul istoric al filmului „În jurul lumii în 80 de zile” în timpul erei marilor schimbări.

 

Angrenaje și conducte de abur

Pentru a demonstra stilul steampunk, am folosit o mulțime de forme de cadru scobit, angrenaje mecanice expuse, elice și țevi în dirijabil. În plus, structura chilei carenei este de asemenea expusă prin pielea incompletă.

 

Upgrade cuprinzător

Pe baza experienței valoroase dobândite din proiectul nostru anterior și luând în considerare feedback-ul a numeroși utilizatori, am întreprins o actualizare cuprinzătoare pentru noua navă. Fiecare aspect, de la complexitatea designului până la procesele de producție, a fost îmbunătățit meticulos pentru a asigura o experiență superioară de asamblare.

 

Specificatii:

Nivel de dificultate: 4 Nivel

Număr de bucați: 396

Dimensiune asamblată: 250*180*210 mm

Timp de asamblare: 4-6 ore

6971561260704

Fișa cu date

Tip produs
Puzzle 3D
ID eMAG
1389
ID EMAG_HU
727
ID EMAG_BG
652