Puzzle 3D, Corabia In Jurul Lumii In 80 de zile, HC, lemn, 421 piese

299,00 lei
cu TVA

Cod produs: S643

Cantitate

"În jurul lumii în optzeci de zile" este un roman de aventuri al scriitorului francez Jules Verne, publicat pentru prima dată în franceză în 1872. În poveste, Phileas Fogg din Londra și proaspăt angajatul său valet francez Passepartout încearcă să ocolească lumea în 80 de zile pe un pariu de 20.000 de lire sterline stabilite de prietenii săi de la Reform Club.

Fogg, folosind bărci cu aburi, trenuri, un elefant și alte mijloace de transport, trece prin diverse evenimente și finalizează călătoria în 80 de zile.

Combinand Revoluția Industrială, perioada victoriană, estetica mecanică sălbatică, stilul victorian luxos și rafinat și visul tinereții, toate aceste elemente impreuna au creat un dirijabil steampunk pentru a face din poveste o fantezie.

Structura principală

Dirijabilul Steampunk este o navă cu un total de 4 punți. Are trei perechi de pânze mari, trei perechi de motoare cu elice și o pereche de propulsoare cu aripi capabile să transporte o aeronavă mică pe puntea din spate.

Decor și model

Pentru a reaminti stilul victorian, am decorat dirijabilul cu modele curbate C, S și Acanthus, în contrast cu stilul mecanic. Combinația dintre lux rafinat și caracter practic a arătat fundalul istoric al filmului „În jurul lumii în 80 de zile” în timpul erei marilor schimbări.

Angrenaje și conducte de abur

Pentru a demonstra stilul steampunk, am folosit o mulțime de forme de cadru scobit, angrenaje mecanice expuse, elice și țevi în dirijabil. În plus, structura chilei carenei este de asemenea expusă.

 

Specificatii tehnice:

Nivel de dificultate: Nivel mediu

Număr de piese: 421

Dimensiune asamblată: 220*165*195 mm

Timp de asamblare: 4-6 ore

6971561260643

Fișa cu date

Tip produs
Puzzle 3D
ID eMAG
1386
ID EMAG_HU
714
ID EMAG_BG
651