Puzzle 3D, Corabia pirat Aventurile maritime ale lui Sparrow, verde, HC, lemn, 518 piese

399,00 lei
cu TVA

Cod produs: S735

Cantitate

Bun venit la bord! Suntem încântați să anunțăm lansarea unei noi serii de modele: Corabia pirat CORSAIR -- Aventurile maritime ale lui Sparrow.

Bazat pe stilul de design al seriei Fantasy - Steampunk Airship, seria „CORSAIR -- Aventurile maritime ale lui Sparrow” acest mode se concentrează pe tema navelor piraț din universul „Lord of Mysteries”. La fel ca seria MFantasy, care cuprinde puzzle-uri de asamblare 3D inspirate de creatiile clasice universale și combină diverse elemente culturale cu o imaginație nemărginită, seria CORSAIR prezintă, de asemenea, un stil fantezist în crearea sa și o atenție meticuloasă la detaliile de design, atrăgând toate vârstele. Această serie, cu accent pe navele piraților, nu numai că continuă tradiția designului complicat, dar aprinde și o pasiune pentru poveștile palpitante ale aventurilor maritime. Fiecare model îi invită pe constructori să pătrundă în lumea bogată a „Lord of Mysteries”, dând viață navelor emblematice.

Acest model fantastic are o combinație complexa de elemente. Corabia cu pânze agilă și zburătoare dispune de: 8 pânze principale, 2 pânze longitudinale, 4 ansambluri de angrenaje laterale, 1 suport pentru lampă la pupa, 1 panou, carena Carrak ca bază a structurii de proiectare, un total de 5 punți. Rafinament și simț epic de integrare, design exterior grandios și impunător, cu material de calitate specială, sculptat în detalii fine. Vino și experimentează Aventura Gelman Sea!

 

Caracteristici:

Numar piese: 530

Timp de asamblare: 6-8 ore

Varsta: 14+

Lungime: 410 mm

Latime: 168 mm

Înălțime: 266 mm

Culoare: Verde

6971561260735

Fișa cu date

Tip produs
Puzzle 3D
ID eMAG
1382
ID EMAG_HU
713
ID EMAG_BG
646