Puzzle 3D mecanic, Fluturasul albastru, ROKR, metal si plastic, 79 piese

299,00 lei
cu TVA

Cod Produs: MI05B

Cantitate

Puzzle mecanic: fluturii misterioși au experimentat o evoluție mecanică magică! Corpurile mecanizate înseamnă a face față mai multor dificultăți și provocări.

 

Detalii tehnice:

Articole incluse: PVC, ABS, metal

Numar de piese: 79

Nivel de dificultate: ★★☆☆☆☆

Timp de asamblare: aproximativ 1,5 ore

Vârsta: 8+

Dimensiune pachet: 276*195*57mm

Dimensiune asamblare: 155*145*230mm

 

Natura este plină de o frumusețe misterioasă. ROKR își va îndrepta atenția către fluturii ușori și frumoși, aducându-vă o nouă specie mecanică - ROKR Fluturasii mecanici. Aceasta colectie are două modele interesante: MI05P și MI05B. Unul este un albastru înstelat misterios și elegant; celălalt este în mare parte roz trandafir, dând o senzație caldă și blândă. Corpul fluturelui este dur cu un material numit ABS, iar aripile sale moi, strălucitoare sunt realizate din PVC flexibil. Am adăugat modele fanteziste de culoarea șampaniei folosind o metodă specială de imprimare și există chiar și o bijuterie strălucitoare pe spatele ei, care strălucește în lumina soarelui. Fluturele aterizează pe un trandafir cu viță de vie.

Pune fluturele pe bază, pornește-l și atinge-l pentru a vedea cum se bat aripile. Pe măsură ce frecvența se schimbă, trandafirul și antenele se luminează puțin, ca și cum ar respira și prind viață, scânteind în lumina soarelui.

*Note: Din cauza politicii vamale, bateriile (3 bucăți AAA/LR03/AM4 1.5V) pot să nu fie incluse în pachet.

6946785120554

Fișa cu date

Tip produs
Puzzle 3D
ID EMAG_HU
662
ID EMAG_BG
640