Puzzle 3D, Cotor de carte DIY, Detective Agency Train Mystery Case, Cutebee, 338 piese

  299,00 lei
  cu TVA

  Cod produs: BN01B

  Cantitate
  Stoc epuizat

  Pornește într-o aventură misterioasă 🚂🕵

  Urcă-te la bordul trenului de epocă, unde fiecare vagon ascunde o rețea de enigme și intrigi. Kitul nostru exclusiv DIY Detective Agency Train Mystery Case nu este doar un produs; este o călătorie captivantă prin timp și suspans, care așteaptă să-i dezvălui secretele.

   

  Experiență DIY distractivă🚆🔍

  🔧📚 Vă aducem un Cotor de carte DIY interesant, care nu este un produs finit, ci un set de piese care trebuie asamblate. Indiferent dacă sunteți începător sau profesionist, manualul nostru colorat vă va ghida pas cu pas prin acest kit în miniatură. Este o modalitate grozavă de a intra în legătură cu adolescenții și adulții, în timp ce te inspiră să planifici și să construiești ca un adevărat inginer.

  Train Mystery Case nu este doar un proiect DIY, ci și un produse de colecție precum și un decor rafinat. Adăugând un ecran de protectie rezistent la praf, ne asigurăm că scena din interior va rămâne întotdeauna curată și intactă, adăugând la valoarea sa de colecție de lungă durată. Lumea în miniatură conține scene bogate de o imaginație interesantă. Când ochii tăi se sprijină pe acel colț vibrant de pe raftul de cărți, îți va stimula imaginația.

   

  Cadou perfect

  🎁🌟 Vrei un cadou creativ și minunat? Nimeni nu poate rezista cotorului nostru de carte DIY! Este mai delicat decât produsele obișnuite realizate manual. Pe lângă faptul că te bucuri de distracția bricolajului, este și un obiect de decor excelent. Făcându-l cadou familiei, prietenilor sau iubiților, cu siguranță va adânci intimitatea unul dintre alții.

   

  Detalii rafinate🔎🚄

  Pe măsură ce intri la locul crimei în tren, tensiunea din aer este palpabilă. Navigați prin scenarii perplexe, observați fiecare detaliu complicat și căutați indicii vitale. Deveniți pivotal principal în rezolvarea acestor mistere captivante. Ridică-ți lupa, examinează dovezile și afundă-te adânc în adevărul ascuns, apropiindu-te de răspunsurile finale.

   

  Tips:

  Produsul trebuie asamblat, trebuie doar să urmați instructiunile din pachet.

  Produsul nu include adeziv și baterii. Sunt recomandate lipici lichid siliconic și două baterii (tip AAA LR03).


  Descoperiti Enigma cotorului de carte DIY - Agenția de detectivi Train Mystery Case

  Pornește într-o călătorie în lumea intrigii și a misterului cu Agenția de detectivi Train Mystery Case DIY. În această explorare cuprinzătoare, ne vom adânci în caracteristicile captivante, procesul captivant de asamblare și magia povestirii pe care acest cotor unic de cărți o aduce spațiului tău.

   

  Introducere: La bordul trenului agenției de detectivi

  Pășește într-un tărâm în care literatura se întâlnește cu măiestria – un tărâm în care Agenția de detectivi te așteaptă intr-un taram misterios. Descoperiți modul în care acest kit complicat combină atracția narațiunilor detective cu talentul artizanal, promițând o aventură literară ca nimeni altul.

   

  Arta în fiecare detaliu

  Scufundă-te în cronicile de creație care definesc Agenția de detectivi Train Mystery Case DIY. Explorați designul meticulos și componentele tăiate cu precizie care ridică acest cotor de carte la o operă de artă. Descoperiți secretele din spatele atractivității sale estetice și integrității structurale, asigurând o capodopera care captivează atât pasionații de mistere, cât și pasionații de bricolaj.

   

  Creați-vă povestea de detectiv

  Începeți procesul enigmatic de asamblare care dă viață misterului trenului agenției de detectivi. Fără spoileri aici, doar un ghid pas cu pas prin călătoria captivantă de a crea propria ta poveste de descoperire a misterului. De la despachetare până la atingerile finale, dezvăluie secretele asamblarii acestui cotor de carte.

   

  Specificatii tehnice:

  Nume produs: Train Mystery Case

  Varsta recomandata: 14+

  Numar piese: 338

  Dimensiuni: 11*18*23 cm

  Greutate produs: 1,32 kg

  Folosit pentru: Iubitorii de handmade, cadou, decor, colectie etc.

  Cutebee
  6975436180227

  Fișa cu date

  Tip produs
  Puzzle 3D
  ID eMAG
  1366
  ID EMAG_HU
  1429
  ID EMAG_BG
  619