Puzzle 3D, Casuta DIY, Magic House, Cutebee, 232 piese

  349,00 lei
  cu TVA

  Cod produs: LV003B

  Cantitate
  Stoc epuizat

  🧙♀️✨Aprindeți-vă imaginația: Porniți-vă într-o aventură de bricolaj cu încântătoarea Casa Magica, unde vă puteți crea propria lume magică și vă puteți da viață imaginației.

  🎁🎨Cadou perfect pentru iubitorii de bricolaj: Surprindeți-i pe cei dragi cu Magic House, o idee de cadou unică și creativă care combină bucuria de a lucra cu magia caselor DIY.

  ✨🏰Dezlănțuiți-vă creativitatea: cu minicasuta DIY Magic House, aveți libertatea de a personaliza și decora fiecare detaliu, făcându-l o capodopera cu adevărat personalizată.

  🎉🔨Cufundați-vă în distracția DIY: Bucurați-vă de satisfacția de a vă construi propria creatie DIY Magic House, o activitate plină de satisfacții și relaxantă atât pentru copii, cât și pentru adulți.

  ✨🏠Produs de calitate: Fiecare trusă DIY Magic House Dollhouse este realizată cu atenție la detalii, asigurând un produs finit de înaltă calitate și durabil, care poate fi prețuit pentru anii următori.

  💌Tips:

  — Setul de case de păpuși DIY a fost verificat 100% cu atenție înainte de livrare pentru a se asigura că accesoriile sunt complete și nu lipsesc.

  — Acesta nu este un produs finit, toate accesoriile din imagine sunt incluse și trebuie asamblate conform instrucțiunilor.

  — Dacă aveți întrebări în timpul asamblarii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom rezolva orice problemă cât mai curând posibil.

  — Notă: Trebuie să pregătiți singur lipiciul lichid și două baterii (tip AA), din cauza restricțiilor de transport internațional.

  💕Specificații tehnice:

  Timp de asamblare: 2-3 zile

  Dimensiune finisaj: 22,8*16,2*22,5 cm

  Greutate: 1,2 kg

  Vârsta recomandată: peste 14 ani

  Include instrucțiuni color

  Cutebee
  6958112304070

  Fișa cu date

  Tip produs
  Puzzle 3D
  ID eMAG
  1364
  ID EMAG_HU
  1427
  ID EMAG_BG
  617