Puzzle 3D, Noaptea peste Turnul Eiffel, RoLife, 164 piese

218,00 lei
cu TVA

Cod Produs: TGL01 

Bonjour Paris, je t'aime! Turnul Eiffel este sinonim cu Parisul, iar acum avem marea placere sa va aducem aceasta celebra constructie intr-o varianta romantica, cu 4 modele de iluminare, care recreaza senzatia unei plimbari in Paris pe timp de noapte. Produs STEM pentru parinti iscusiti si copii destepti!

Cantitate

Puzzle 3D, din lemn, Noaptea peste Turnul Eiffel, 164 piese


Turnului Eiffel din Paris este, de la construirea sa, un simbol al acestei capitale europene. Avand o inaltime de 330 de metri, a avut onoarea de a fi cea mai inalta cladire din lume timp de 41 de ani, de la finalizarea ei in 1889 pana in 1930, cand cladirea Chrysler din New York a detronat-o. De-a lungul anilor, Doamna de Fier, așa cum este numita cu afectiune de catre francezi, a devenit nu doar o trasatura proeminenta a peisajului parizian, ci si un simbol al culturii franceze.

Pentru a-i mentine splendoarea si frumusetea, desognerii nostri au respectat in totalitate modul de proiectare al modelului original  replicand arhitectura sa emblematica dantelata, precum si structura sa din 4 parti. Chiar si in ceea ce priveste culorile, acest puzzle din lemn ramane fidel originalului, cu un aspect de fier forjat ruginit. Cu toate acestea, cele patru moduri de iluminare ii confera un aspect oniric si romatic, potrivit orasului iubirii.

4 moduri de iluminare Modelul are 4 tipuri de iluminare: constanta, in valuri, ritmica si pulsata. Pentru pornirea luminilor trebuie sa conectati macheta la o sursa de curent cu un cablu tip USB C (neinclus in pachet). Prin apasarea repetata a comutatorului puteti schimba modul de iluminare.

Harta orasului La baza constructiei se gasesre o harta a Parisului si denumirea orasului scrisa cu litere tridimensionale.

 

Detalii tehnice:

Varsta Recomandata: 14+ ani

Dimensiuni Ansamblu: 220*213*530 mm

Materiale: Accesorii, Benzi cauciuc, Lemn

Dificultate: 3/5

Timp de asamblare: 3 ore

Rolife
6946785119336

Fișa cu date

Tip produs
Puzzle 3D
ID eMAG
1277
ID EMAG_HU
1422
ID EMAG_BG
612