Puzzle 3D mecanic, Cutiuta muzicala, Carnaval la televizor, 174 piese

  260,00 lei
  cu TVA

  Cod Produs: AMT01

  Cantitate

  In Sunset Carnaval,  apusul de aur si parcul de distractii se imbina intr-o frumoasa armonie! Roata Ferris se ridica incet si poti privi lumea din cel mai inalt loc cu familia sau prietenii, pe langa norii pufosi de langa tine. Pe masura ce se apropie seara, cortina scenei circului este trasa incet, domnul Iepure suna din trambita, iar dragul domnul Urs isi face o aparitie spectaculoasa  pe bicicleta... Un spectacol minunat este pe cale sa inceapa !

  Acest puzzle de cutie muzicală DIY este diferit de alte produse asemanatoare deoarece foloseste drept cadru de desfasutare un ecran de televizor pentru a crea o scena completa a povestii, roata Ferris rotativa incorporata, circ pentru a creste distractia ansamblului.

  Lumina din partea de sus si cea de fundal creeaza o senzatie de atmosfera de apus. Apusul de soare si roata Ferris isi reflecta reciproc stralucirea.

  Rotiti butonul din stanga al televizorului pentru a controla luminile; rotiti butonul din dreapta pentru a reda muzica: 1. Johann Sebastian Bach - Menuet in sol ; 2. Beethoven - Menuet in sol major

  Scena circului din cutia muzicala surprinde esenta inocentei si imaginatiei copilariei. Un detaliu deosebit este ursul care merge pe un monociclu, care adauga un plus de autenticitate si nostalgie.

  Nu sunt necesare baterii. Partea din spate a cutiei muzicale are incorporat un port de tip C, lumini de aprindere si stingere care se controleaza usor si nu consuma multa energie.

   

  Detalii tehnice:

  Timp de asamblare: 3 ore;

  Numar piese: 174;

  Varsta recomandata: + 14 ani;

  Dimensiuni produs asamblat: Inaltime 41,4 cm, latime 17,7 cm, adancime 14,2 cm

   

  Rolife
  6946785119152

  Fișa cu date

  Tip produs
  Puzzle 3D
  ID EMAG_HU
  491
  ID EMAG_BG
  481