Puzzle 3D, Casuta DIY, Magazinul de carti, Rolife, 64 piese

  115,00 lei
  cu TVA

  Cod Produs: DS008

  Cantitate
  Stoc epuizat

  O mică librărie într-un mini oraș, un loc bun pentru a vă petrece timpul. Accesorii la scară cu detalii rafinate, cum ar fi rafturi, cărți, ferestre și așa mai departe.

  Magazinul de carti este al treilea kit de case de păpuși în miniatură după Librăria Studiu și Găsește Mintea lui Sam. Dacă aveți timp liber și doriți să citiți niște cărți, intrați în magazin și bucurați-vă de un timp de lectură pe îndelete!

  Veti avea simțul împlinirii: distrați-vă cu fiecare lucrare de bricolaj, de la colorare, cusătură până la asamblare, chiar și re-decorare. Este nevoie de răbdare și dexteritate, dar nu va fi greu!

  CADOU ȘI DECOR GENIAL: Un cadou practic unic pentru orice iubitori de bricolaj sau orice ocazie cum ar fi Crăciunul, Ziua Mamei, Ziua de naștere. Modelele frumoase îl fac un decor artistic pentru casă când este terminat.

  OBȚINE MAI MULTE IDEI: Dacă ai idei de bricolaj mai creative pentru a re-decora trusa, nu ezita să o faci! Adăugați nota dvs. specială lucrării, întotdeauna poate fi mai distractiv.

   

  Dimensiune asamblată: 85*62*128 mm

  Greutate: 300 g

  Include: accesorii kit, câteva unelte, instrucțiuni.

  Rolife
  6946785117301

  Fișa cu date

  Tip produs
  Puzzle 3D
  ID eMAG
  1102
  ID EMAG_HU
  1102
  ID EMAG_BG
  367