Puzzle 3D, Casuta DIY, Dining room, Rolife, 84 piese

  144,00 lei
  cu TVA

  Cod Produs: DGM09

  Cantitate
  Stoc epuizat

  Macheta casuta din lemn, de asamblat DIY, Dinning room, reproduce cu ajutorul a 84 piese, la scara 1:24, sufrageria lui Charlie, locul unde se serveste masa. 
  In micuta sufragerie plina de mobilier multicolor, florile de pe raft si din ghivece, paharul de pe masa, farfuria cu spaghete, ne prezinta o casa plina de viata si dragoste. Tu iti amintesti de zilele frumoase cand mama gatea pentru tine? 
  Cele 84 piese din care este compusa macheta sunt fabricate din lemn, plastic, textil, metal. Toate piesele, accesoriile vin ambalate in pungulite individuale, impreuna cu o carticica de instructiuni pe care, daca le vei urma pas cu pas, vei fi mandru de rezultatul final. 
  Sunt foarte importante, rabdarea si dexteritatea, in acest proiect. Pentru copii care au mai putin de 14 ani, ajutorul unui adult este necesar. 
  Materialele folosite in realizarea machetei sunt ecologice, suficiente si este necesar sa nu le risipiti. Ca in orice activitate de bricolaj se poate intampla ca ceva sa se deterioreze, dar cu siguranta veti gasi o solutie pentru a rezolva situatia. 
  Creativitatea te poate ajuta sa adaugi o nota speciala lucrarii, pe care o poti imbunatatii dupa propriul gust. 

  Specificatii

  - Dimensiunea asamblata: 160x120x150mm

  - Dimensiunea ambalajului: 250x180x79mm

  - Cu multe accesorii, la fel ca in poza

  - Timp de asamblare estimat: 15 ore

  - Varsta recomandata: +14 ani

  Rolife
  6946785112849

  Fișa cu date

  Tip produs
  Puzzle 3D
  ID eMAG
  1101
  ID EMAG_HU
  333
  ID EMAG_BG
  366