Puzzle 3D, Casuta DIY, Dormitorul Anei, Rolife, 88 piese

  150,00 lei
  cu TVA

  Cod Produs: DGM08

  Cantitate
  Stoc epuizat

  Macheta casuta din lemn, de asamblat DIY, Dormitorul Anei, este o replica realizata din 88 piese, la scara 1:24. Cu putina rabdare vei asambla toate piesele, care sunt fabricate din diferite materiale, lemn, plastic, textil, metal. Apoi vei descoperi camera moderna a unei adolescente careia ii place sa scrie un jurnal. Mobilier, rame si tablouri cool, papucei, panglicute colorate, parfumuri si lampadare, toate ne compun imaginea completa a unei adolescente. 

  Toate piesele, accesoriile vin ambalate in pungulite individuale, impreuna cu o carticica de instructiuni pe care, daca le vei urma pas cu pas, vei fi mandru de rezultatul final. 
  Sunt foarte importante, rabdarea si dexteritatea, in acest proiect. Pentru copii care au mai putin de 14 ani, ajutorul unui adult este necesar. 
  Materialele folosite in realizarea machetei sunt ecologice, suficiente si este necesar sa nu le risipiti. Ca in orice activitate de bricolaj se poate intampla ca ceva sa se deterioreze, dar cu siguranta veti gasi o solutie pentru a rezolva situatia. 
  Macheta poate fi decorul perfect pentru camera ta, dar si un cadou practic si inedit, pentru iubitorii de flori sau bricolaj, un hobby pentru relaxare. 
  Creativitatea te poate ajuta sa adaugi o nota speciala lucrarii, pe care o poti imbunatatii dupa propriul gust. 

  Specificatii

  - Dimensiunea asamblata: 160x120x150 mm

  - Dimensiunea ambalajului: 250x180x79 mm

  - Cu multe accesorii, la fel ca in poza

  - Timp de asamblare estimat: 15 ore

  - Varsta recomandata: +14 ani

  Rolife
  6946785112856

  Fișa cu date

  Tip produs
  Puzzle 3D
  ID eMAG
  1100
  ID EMAG_HU
  1100
  ID EMAG_BG
  365