Puzzle 3D, Casuta DIY, Visand la balcon, Rolife, 80 piese

  128,00 lei
  cu TVA

  Cod Produs: DGM05

  Cantitate
  Stoc epuizat

  Macheta casuta din lemn, de asamblat DIY, Visand la balcon, este o miniatura realizata la scara 1:24, din 80 piese, din diferite materiale, lemn, plastic, textil, metal. Dupa ce-o veti asambla, veti descoperi doua incaperi, o terasa colorata si un luminator cu ferestre largi, ambele mobilate modern, cu un fotoliu primitor si o masuta pentru cafea, rame si tablouri, carti, flori si lampadare. Apoi, nu va ramane de facut, decat sa va imaginati ca stati confortabil in fotoliu sub soarele cald al verii, cu o ceasca de cafea in mana, citind o carte. Cat de vie este aceasta scena! 
  Toate piesele, accesoriile vin ambalate in pungulite individuale, impreuna cu o carticica de instructiuni pe care, daca le vei urma pas cu pas, vei fi mandru de rezultatul final. 
  Sunt foarte importante, rabdarea si dexteritatea, in acest proiect. Pentru copii care au mai putin de 14 ani, ajutorul unui adult este necesar.
  Materialele folosite in realizarea machetei sunt ecologice, suficiente si este necesar sa nu le risipiti. Ca in orice activitate de bricolaj se poate intampla ca ceva sa se deterioreze, dar cu siguranta veti gasi o solutie pentru a rezolva situatia. 
  Macheta poate fi decorul perfect pentru camera ta, dar si un cadou practic si inedit, pentru iubitorii de flori sau bricolaj, un hobby pentru relaxare. 
  Creativitatea te poate ajuta sa adaugi o nota speciala lucrarii, pe care o poti imbunatatii dupa propriul gust. 
   

  Specificatii 

  - Dimensiunea asamblata: 135x190x175mm

  - Dimensiunea ambalajului: 176x137x182mm

  - Cu multe accesorii, la fel ca in poza

  - Timp de asamblare estimat: 15 ore

  - Varsta recomandata: +14 ani

  Rolife
  6946785164329

  Fișa cu date

  Tip produs
  Puzzle 3D
  ID eMAG
  1098
  ID EMAG_HU
  1098
  ID EMAG_BG
  362