Puzzle 3D, Casuta DIY, Dormitorul lui Alice, Rolife, 142 piese

  220,00 lei
  cu TVA

  Cod Produs: DG107

  Cantitate
  Stoc epuizat

  Macheta casuta din lemn, de asamblat DIY, Dormitorul lui Alice, realizata la o scara 1:20, este replica romantica a dormitorului domnisoarei Alice. Gasim detalii in miniatura, realiste, precum fereastra sub forma unei arcade, patul cu lenjerie, vaza cu flori, tablouri, oglinda, lampadar, rafturi, scaun. Dupa ce vei aprinde si luminile, atmosfera va fi una romantica.

  Daca iti place bricolajul, atunci aceasta adorabila casuta in miniatura te va impresiona.
  Toate piesele, accesoriile vin ambalate in pungulite individuale, impreuna cu o carticica de instructiuni pe care, daca le vei urma pas cu pas, vei fi mandru de rezultatul final.
  Sunt foarte importante, rabdarea si dexteritatea, in acest proiect. Pentru copii care au mai putin de 14 ani, ajutorul unui adult este necesar.
  Materialele folosite in realizarea machetei sunt ecologice, suficiente si este necesar sa nu le risipiti. Ca in orice activitate de bricolaj se poate intampla ca ceva sa se deterioreze, dar cu siguranta veti gasi o solutie pentru a rezolva situatia.
  Aceasta macheta poate fi si un cadou practic, genial si unic pentru orice adult, pentru ocazii speciale cum sunt Craciunul, Pastele, Ziua Mamei, Zile aniversare.
  Creativitatea te poate ajuta sa adaugi o nota speciala lucrarii, pe care o poti imbunatatii dupa propriul gust.

   

  Specificatii

   

  - Dimensiunea asamblata: 203x184x187mm

  - Dimensiunea ambalajului: 331x220x64mm

  - Cu multe accesorii, la fel ca in poza

  - Timp de asamblare estimat: 20 ore

  - Varsta recomandata: +14 ani

  Rolife
  6946785164282

  Fișa cu date

  Tip produs
  Puzzle 3D
  ID eMAG
  1097
  ID EMAG_HU
  1097
  ID EMAG_BG
  360