Puzzle 3D mecanic, Gargarita bionica, ROKR, metal si plastic, 147 piese

  318,00 lei
  cu TVA

  Cod Produs: MI02

  Cantitate


  Puzzle 3D mecanic, din metal si plastic, Gargarita bionica, 147 piese


  Va prezentam noua serie de gandacei mecanizati marca ROKR. Acest puzzle  combina elemente steampunk cu imaginea unei gargarite reale pentru a crea un mecanism de lupta estetic si extrem de mecanizat. Corpul principal al Gargaritei bionice este realizat din material cu structura polimer ABS,  cu rezistenta buna la impact, iar anexele sunt realizate din material PVC moale pentru a proteja mai bine modelul. In acelasi timp, designerul a adaugat si un numar mare de componente metalice la aripioarele membranei si abdomenul gargaritei - acest lucru nu numai ca imbunatateste textura modelului, dar realizeaza si functii precum vibratia aripioarelor membranei, demonstrarea puterii etc.

  Conectate la partea inferioara a bazei de alimentare, o serie de modele au, de asemenea, aripioare cu membrana vibranta, efect stromboscopic, lumina de detectare intregii scenei, set de angrenaje cinetice, port de accelerare a vortexului de urgenta, radar activ in faze, busola de identificare orizontala, presiune dinamica și statica si alte functii.

  Gargarita bionica este cercetasul echipei. Dupa conectarea bazei personalizate, modelul poate fi activat atingand usor punctul de activare din partea superioara a bazei. Un model remarcabil pentru pasionatii de puzzle!

  Delatii tehnice:
   

  Numar de piese Puzzle      147
  Dimensiune asamblata       100*195*95 mm 
  Recomandat pentru      14+
  Timp asamblare      3 ore

  6946785117943

  Fișa cu date

  Tip produs
  Puzzle 3D
  ID eMAG
  1053
  ID EMAG_HU
  1053
  ID EMAG_BG
  329