Puzzle 3D Motocicleta cruiser, ROKR, Lemn, 420 Piese

  229,00 lei
  cu TVA

  Cod Produs: LK504

  Cantitate

  Furtunile de nisip, revolverele, pălăriile de cowboy, pentru a călători liber în Vestul Sălbatic la apus nu sunt suficiente. Ai nevoie de un crucișător greu cu un motor grozav. Călărește-l, fii un Clint Eastwood modern și conduce singur în deșertul sălbatic de vest.

  Specificații:

  Dimensiune asamblată: 270*116*160 mm

  Dimensiune pachet: 317*233*39 mm

  Piese lemn: 420 buc

  Greutate: 630 g

  Timp estimat: 4-5 ore

  Varsta recomandata: 14+

  Avertisment: Piese mici nu sunt destinate copiilor sub 3 ani

  Repere:

  PUZZLE 3D DE LEMN TĂIAT CU LASER: Fabricat din lemn ecologic, acest model mecanic este un puzzle pe care îl construiți prin potrivirea pieselor tăiate cu laser, fără a fi necesare adezivi sau adezivi dezordonați.

  MODEL MECANIC: Aceste modele mecanice funcționale sunt complicate detaliate și demne de casa și colecția dvs. Sunt incluse instrucțiuni precise împreună cu ilustrații.

  DISTRACȚIE PENTRU ADULTI ȘI ADOLESCENȚI: Adulții, adolescenții și copiii mai mari adoră provocarea de a construi modele, iar copiii pot învăța despre gravitație, angrenaje, design și concepte de inginerie pe măsură ce construiesc!

  CEL MAI BUN CADOU: Această motocicletă 3D poate fi oferită copiilor drept cadou, puteți construi acest model împreună cu copiii dvs. în timpul liber pentru a îmbunătăți relația părinte-copil. Motocicletele de jucărie și trusele de bricolaj pot fi, de asemenea, transformate într-o decorațiuni superbe pentru casă sau birou.

  Divertisment în interior: complexitatea acestui set aduce oamenii împreună și oferă ore de distracție pentru toată lumea. O activitate grozavă de familie, acest puzzle este captivant, distractiv și îți exersează mintea!

  6946785117011

  Fișa cu date

  Tip produs
  Puzzle 3D
  ID eMAG
  911
  ID EMAG_HU
  205
  ID EMAG_BG
  214