Puzzle 3D Gramofon cu modul de rotire electrica si manuala, ROKR, Lemn, 424 Piese

  475,00 lei
  cu TVA

  Cod Produs: LKB01D

  Cantitate

  În 1877, s-a născut primul gramofon din lume, cunoscut drept una dintre cele mai interesante trei invenții ale secolului al XIX-lea. Apariția sa a prezentat punctul culminant al revoluției electrice și a indicat calea civilizației umane de a se îmbarca în era sunetului și picturii și chiar în era informației.

  După 143 de ani, ROKR a dat maina cu istoria. A gravat structura mecanică clasică ca un explorator, combinată cu tehnologia tradițională, a reînviat clasicul fonograf mecanic cu o nouă atitudine și a continuat să scrie din nou capitolul superb al erei electrice.

  Este un gramofon complet cu fiecare parte asamblată de tine. Cel mai important, nu este nevoie să conectați bateria sau sursa de alimentare după asamblare. Poate reda discuri de vinil acționând complet manual transmisia mecanică internă. Este uimitor să poți asculta melodii!

  Pot spune doar că admir creativitatea designerului. O astfel de structură mecanică complexă este complet asamblată din piese de lemn și poate asigura realizarea fiecărei funcții. Este greu de imaginat cât de dificil este procesul său de dezvoltare.

   Gramofonul OKR este o replică 1:1 a echipamentului de înregistrare clasic din secolul al XIX-lea, cu difuzoare unice cu corn și discuri rotative de înregistrare. După asamblare, poate fi un obiect antic perfect pe masa ta. Acceptă redarea unui disc de vinil de 7 inchi. Mod electric pentru redarea automată a înregistrărilor.

   

  Articole incluse: piese din lemn, disc de 7 inchi, motor trifazat etc.

  Număr de piese: 424

  Nivel de dificultate: ★★★★★★

  Timp de asamblare: aproximativ 10 ore

  Vârsta: 14+

  Dimensiune ansamblu: 226*261*429mm

  Dimensiune pachet: 317*235*83mm

  6946785116779

  Fișa cu date

  Tip produs
  Puzzle 3D
  ID EMAG_HU
  165
  ID EMAG_BG
  175