Puzzle 3D Minicasuta de papusi Dora's Loft DIY, RoLife, 171 piese

  219,00 lei
  cu TVA

  Cod Produs DG12

  Cantitate

  • Mini casa rafinata din materiale ecologice - Casa noastra de papusi mini este foarte bine realizata,  in miniatura, la o scara de aproximativ 1:24. Kit-ul are toate piesele in pungi separate si o carte de instructiuni care descrie pe larg procesul de asamblare. Materialele din kit sunt ecologice, nu au bavura. Vopseaua este fara miros si poate fi usor indepartata cu apa.
  • Seturi DIY si o jucarie facuta manual - Acest kit din lemn te va face sa te indragostesti de arta mestesugaritului. Chiar daca esti incepator, este suficient sa urmezi pasii din cartea de instructiuni si nu va fi prea complicat sa-l asamblezi. Iti poti face un plan, sa petreci doua ore pe zi pentru a le asambla.Respecta planul!Nu numai ca dezvolti obiceiuri bune, dar faci si o casa de jucarii surpriza.
  • Ai rabdare si relaxeaza-te - Pentru a-l construi, rabdarea este secretul izbandei. Poate fi asamblata cu familia, prietenii si cei iubiti, pentru a experimenta placerea lucrului manual. Il poti redecora, iar in acest fel, casa in miniatura poate deveni o piesa eleganta de decor.
  • Cadou perfect si decorare pentru casa excelenta - Nimeni nu ar refuza un astfel de cadou. Daca esti iubitor de bricolaj si ai rabdare si timp, acest produs este foarte potrivit pentru tine. Este mai delicat decat artizanatul mediu. In plus, poate fi o zi de nastere creativa, Craciun, cadou de Ziua Indragostitilor sau decor de casa pentru baieti, fete, iubiti, prietene, tata, mama, sotie, fiica.
  • Probleme care necesita atentie - Piesele casei de papusi sunt precise, asa ca fiti atenti sa nu le pierdeti si folositile conform instructiunilor, altfel va duce la lipsa pieselor finale. Nu va descurajati daca ceva din kit este rupt, folositi-va imaginatia pentru a o repara. (Lipici, pigment si baterii nu sunt incluse in transport)

  Greutate: 1 kg

  Varsta Recomandata: 14+ ani

  Dimensiuni Cutie: 340mm*220mm*65mm

  Dimensiuni Ansamblu: 230mm*160mm*260mm

  Materiale: Accesorii, Perie, Material textil, Lumini Led, Metal, Hartie, Plastic, Lemn

  Scara: 1:24

  Rolife
  6946785164343

  Fișa cu date

  Tip produs
  Puzzle 3D
  ID eMAG
  879
  ID EMAG_HU
  157
  ID EMAG_BG
  167