Puzzle 3D Gramofonul Clasic, ROKR, Lemn, 424 Piese

450,00 lei
cu TVA

Cod Produs: LKB01

Cantitate

Un gramofon vintage, real 

În 1877, s-a născut primul gramofon din lume, cunoscut drept una dintre cele mai interesante trei invenții ale secolului al XIX-lea. Apariția sa a detonat punctul culminant al revoluției electrice și a indicat calea civilizației umane de a se îmbarca în era sunetului și picturii și chiar în era informației.

 

După 143 de ani, ROKR și-a dat mâna cu recordul. A gravat structura mecanică clasică ca un explorator, combinată cu tehnologia tradițională, a reînviat clasicul fonograf automat cu o nouă atitudine și a continuat să scrie din nou capitolul superb al erei electrice.

 

Este un gramofon complet cu fiecare parte asamblată de tine. Cel mai important, nu este nevoie să conectați bateria sau sursa de alimentare după asamblare. Poate reda discuri de vinil acționând manual transmisia mecanică internă. Este fantastic să poți asculta melodii!

 

O astfel de structură mecanică complexă este asamblată în întregime din piese de lemn și poate asigura realizarea fiecărei funcții. Este greu de imaginat cât de complicat este procesul său de dezvoltare.

 

Gramofonul ROKR este o replică 1:1 a echipamentului de înregistrare clasic din secolul al XIX-lea, cu difuzoare unice cu claxon și discuri rotative de înregistrare. După asamblare, poate fi un afișaj antic perfect pe masa ta. Acceptă redarea unui disc de vinil real de 7 inchi cu 424 de bucăți.

MUZICI ÎNREGISTRATE – Trei hituri atemporale: Memory Of A Dance, The Merry Gent, The Giant Killers

 

Articole incluse: piese din lemn, înregistrare de 7 inchi, motor trifazat fără perii etc.

Număr de piese: 424

Nivel de dificultate: ★★★★★★

Timp de asamblare: aproximativ 10 ore

Vârsta: 14+

Dimensiune pachet: 317*235*83mm

Dimensiune produs asamblat: 226*261*429mm

6946785114720

Fișa cu date

Tip produs
Puzzle 3D
ID eMAG
871
ID EMAG_HU
871
ID EMAG_BG
239