Set cadou cutie amintiri si kit amprenta bebe

Set cadou cutie amintiri si kit amprenta bebe

65,00 lei
cu TVA
Cantitate
Stoc epuizat

Un set pe care il puteti oferi parintilor bebelusului. la diferite ocazii, cum sunt ziua de nastere a celor mici, botez sau nastere. 

In interiorul cutiei de amintiri sunt incluse: separatoare pentru formarea cutiei cu amintiri (in cazul in care doriti sa o compartimentati), kit pentru crearea amprentei si cate un plic cu autoformare pentru pastrarea primei suvite si a primului dintisor. 

Cutie de amintiri este fabricata din carton dur si are dimensiunile de 16.5 x 24 x 5.2 centimetri. Cutia este simpla, gri, fara desene in interior astfel ca parintii sau alte persoane dragi micutilor, pot pastra orice amintire doresc. Imaginile sunt cu titlu de prezentare!

Kit-ul de amprentare este format din: punguta cu material, pai, cerc pentru decupare, funda gri, roller pentru intinderea materialului. Cercul pentru decuparea mulajului are dimensiunea de 10 centimetri.  

Plicurile pentru suvita si dintisor, fabricate din carton gri, cu autoformare, au aproximativ 6 x 6 x 2 centimetri, respectiv aproximativ 5 x 5 x 1 centimetri. 

Produsul nu este o jucarie! A nu se lasa la indemana copiilor! Nu folositi in caz de alergie la pudra de talc, uleiuri minerale si/sau celuloza.

Producator: Dooky.

Happy Hands
126951