Ecorascals - Farfuria din silicon cu separator, visiniu

  99,00 lei
  cu TVA
  Cantitate

  Începerea călătoriei de înțărcare este un moment interesant atât pentru copil, cât și pentru părinți. Prezentarea copiilor a noilor gusturi și texturi și urmărirea lor în timp ce câștigă încredere pentru a se hrăni, este foarte plină de satisfacții.

  Pe măsură ce copilul dumneavoastră se dezvoltă și crește, veți observa că există o schimbare constantă în timpul procesului de hrănire. Alimentele pe care nu ai avut probleme să le mănânce la 8 luni sunt acum considerate dezgustătoare când au doi ani.

  Copiii se dezvoltă rapid si judeca mâncarea nu numai după gust, ci și după textură, aspect și miros.

  Am vrut să creăm o farfurie pentru toate etapele de hrănire a copiilor și aici intră în joc placa noastră detașabilă de separare. A fost conceput intenționat pentru a vă oferi opțiunea de a servi mâncarea în secțiuni în perioadele de „răspuns la frică” la mâncare și la mâncare agitată. Secțiunile permit introducerea de alimente noi să pară mai puțin descurajantă.

  Farfuriile din silicon cu secțiuni sunt, de asemenea, geniale pentru a-i ajuta pe părinți să servească mese echilibrate din punct de vedere nutrițional.

  Cu toate acestea, nu toate mesele preferate ale familiei au nevoie de trei secțiuni, iar în jurul valorii de 4 ani, unii copii consideră farfuriile cu secțiuni pentru copii mici. Acesta este motivul pentru care am făcut separatorul detașabil.

   Caracteristici cheie:

  Silicon 100% LFGB sigur pentru alimente, care nu este toxic și foarte ușor de curățat

  Baza puternică de aspirație care este activată prin plasarea pe o suprafață curată și neporoasă și presată în jos - făcându-l dificil de îndepărtat pentru cei mici.

  Despărțitor detașabil pentru a crea două farfurii într-una

  Pereți înalți și robusti pentru a ajuta copiii să aibă încredere și capacitatea de a culege și prinde cu clește alimentele.

  Disponibil în cinci culori

  Material:

  Folosim cel mai înalt standard de silicon în farfuriile noastre. Sunt silicon LFGB sigur pentru alimente, care are un ghid mai cuprinzător și mai strict de testare a siguranței alimentare. Siliconul are o rezistență excelentă la temperatură și la substanțe chimice. Este netoxic și sigur pentru alimente și băuturi.

  Fără BPA, plumb, ftalați, PVC, mercur și latex

  Rezistent la apă și pete

  Hipoalergenic și ușor de curățat

  Informații și îngrijire:

  Se poate spăla în mașina de spălat vase

  La cuptor cu microunde

  Seif pentru congelator

  La cuptor

   Înainte de prima utilizare, spălați în apă caldă cu săpun sau puneți în mașina de spălat vase. Siliconul este rezistent la pete, dar alimentele cu coloranți mari, cum ar fi turmericul și sfecla roșie, pot fi puțin încăpățânate dacă sunt lăsate un timp înainte de curățare. Vă recomandăm să spălați imediat și dacă pata persistă, folosiți bicarbonat de sodiu sau oțet pentru îndepărtare. Nu utilizați substanțe chimice dure sau abrazive când curățați vesela copiilor.

  Pentru siguranța și sănătatea copilului dumneavoastră

  - Folosiți întotdeauna acest produs sub supravegherea unui adult

  Eco Rascals
  0793618223175

  Fișa cu date

  ID eMAG
  937