Costum de baie cu dubla protectie HAWAII ROUGE GIRL ( 36 lun

Costum de baie cu dubla protectie HAWAII ROUGE GIRL ( 36 lun

150,00 lei
cu TVA
Cantitate

 • Archimède este un brand premium de costume de inot, costume si accesorii de baie, disponibil pentru fete si baieti cu vârste cuprinse între 3 luni si 12 ani.
• Succesul depinde foarte mult de siguranta in sine. Acelasi lucru se aplica si pentru inot. Senzatia de siguranta ofera copilului posibilitatea de a invata corect sa inoate intr-un mod distractiv si sigur. Cu ajutorul costumului nostru, copilului nu ii va mai fi frica de apa, ci se va simti mereu in siguranta.
• Costumul de baie flotabil este sigur, deoarece acesta nu se poate dezumfla sau nu se sparge, ci ramane permanent flotabil. De asemenea, nu exista riscul pentru copil sa alunece din costumul nostru flotabil. Costumul se muleaza pe corp, fiind foarte placut la purtat. Materialul special permite copilului sa se joace, sa alerge, fara sa simta costumul.
• In timp ce copilul invata miscarile corecte de inot si acestuia nu ii mai este frica in apa, puteti scoate pe rand cate o parte flotabila, astfel incat copilul sa se obisnuiasca treptat sa ramana pe linia de plutire. La alte instrumente de inot, aceasta trazitie treptata nu este posibila, insa la costumul nostru flotabil copilul invata corect sa inoate.
• Acest costum de inot este conform cu standardul EN 13138-1 si testat într-un laborator de specialitate. Cu toate acestea, copiii care se joaca în apa, trebuie sa ramâna mereu sub supravegherea unui adult. Costumele de inot sunt fabricate în Belgia si au o forma speciala pentru modelarea pe corpul copilului si contin de asemenea o spuma fungicida. Acestea sunt pozitionate ergonomic în jurul pieptului copilului si il mentin într-o pozitie ideala, care sa-i permita libertatea de miscare in apa. Costumul de inot poate ajuta copilul sa progreseze foarte usor pentru a invata sa inoate independent.

• Dimensiuni disponibile:
12 luni – 11 kg
2 ani – 12 kg
3 ani – 14 kg
4 ani – 16 kg
5 ani – 18 kg

5414668808642

Fișa cu date

ID eMAG
214