Colac de gat pentru bebelusi Babyswimmer Rosu cu zornaitoare 6-36 luni

  60,00 lei
  cu TVA
  Cantitate

  6-36 luni (greutatea 6-16 kg)

  Colacul contine 3 bilute inauntru pentru mai mult "fun" in timpul inotului.

  Culoarea rosie stimuleaza sistemul nervos, dezvolta calitatile de lider.

  Colacul Babyswimmer este singurul colac din Romania, care a obtinut Certificatul de calitate, in conformitate cu Directiva Europeana 89/686/EEC Articol 10.

  Colacul de inot Babyswimmer este conceput pentru scaldatul sugarilor si copiilor sub 3 ani in casa si in aer liber, la o adancime de maxim 1 metru. O trasatura distincta a colacilor pentru gat BabySwimmer este posibilitatea lor de utilizare de la nastere, chiar si atunci cand copilul nu este inca in masura sa tina capul. Colacul Babyswimmer ajuta la reducerea anxietatii in timpul scaldatului copiilor in apa, ceea ce ii va ajuta in continuare sa invete sa inoate mai repede pe cont propriu. In plus, inotul zilnic a copilului este in primul rand o procedura de imbunatatire a sanatatii, decat de igiena. Astfel sunt  usor de inteles parintii care sunt nedumeriti: cum sa scalde copilul, o creatura in miniatura si aparent extrem de fragila. Colacul nostru usureaza pentru parinti scaldatul nou-nascutului si aduce o mare placere in apa copilului.

  Colacul de gat pentru inot BabySwimmer este un produs unic, care este protejat de legile de proprietate intelectuala. Acesta nu este doar un colac gomflabil - este rezultatul muncii unui colectiv mare, care a combinat o serie de evolutii in domeniul imbunatatirii sanatatii copilului. Noi avem grija de siguranta utilizatorilor si monitorizam constant calitatea produselor noastre. Fiti atenti la produsele contrafacute si ieftine, ele exista si pot fi periculoase pentru sanatatea copilului dumneavoastra.

  Colacii de inot pentru gat au un numar de caracteristici care permit sa fie folositi inca  de la nastere.


  Mai multe informatii despre Colacul Babyswimmer aici

  Instructiunile de folosire si mai multe informatii aici

  BS11O-B-4

  Fișa cu date

  ID eMAG
  27