Naturalsophy

Comentariu: 0 Rezultat: 1254

Ingrijire naturala pentru mama si copil

Naturalsophy este un brand german, de creme si uleiuri naturale, produse din ingredientele organice, fara testare pe animale. 

          

Uleiul Organic Wonder a fost conceput special pentru pielea sensibilă a bebelușului și este potrivit și pentru pielea predispusă la dermatită atopică și eczemă.

Uleiul contine un pachet complex de acizi grași nesaturați importanți din uleiuri naturale crescute organic, inclusiv susan, migdale, avocado, caise, jojoba și nucă de cocos.

 

Parfumul subtil, relaxant de lavandă și trandafir se absoarbe rapid în piele, lăsând copilul relaxat si confortabil, deoarece pielea devine din ce în ce mai moale și catifelata.

  

Crema naturală NATURALSOPHY este hrănitoare pentru față și corp, făcută doar cu suc organic de aloe vera, fără apă adăugată.

Combinațiile de ingrediente active de aloe vera și uleiuri organice de înaltă calitate, obținute din migdale, nucă de cocos, avocado, cacao, unt de shea și ceară de albine, sunt special adaptate nevoilor pielii sensibile a bebelușului.

    

Aroma parfumată de migdale, vanilie și mandarină contribuie la o cremă care îți asigură hrănirea pielii și protejează împotriva influențelor mediului.

Comentarii

Lasă comentariul tău

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie