Drink & Snack in the Box

Comentariu: 0 Rezultat: 1275

Noile recipiente refolosibile DRINK&SNACK IN THE BOX

Din grija pentru natura, am creat produsele: DRINK IN THE BOX si SNACK IN THE BOX.

DRINK IN THE BOX

Drink in the box este o cutie de bauturi reutilizabil.

Este brevetata si nu contine BPA si ftalati. Nu va stropi si nu va lasa sa se scurga continutul si va va ajuta sa va hidratati copiii.

Nu exista riscul de mucegai si nu are un impact asupra mediului precum cutiile de sucuri de unica folosinta. Poti adauga cateva fructe proaspete, astfel copilasul tau va bea apa fructata, cu multe vitamine.

Disponibile in varianta de 240ml, culorile:  albastru, roz, mov si in varianta de 350ml, culorile: verde menta, roz zmeura, albastru.

SNACK IN THE BOX

Snack in the box este cel mai bun recipient pentru gustari pentru copii cu camere gemene, care contine fiecare câte 170 grame de gustare uscata preferata.

 Recipientul va permite sa completati 2 tipuri diferite de gustari, iar capacele pop-up Tritan va permit sa va turnati usor gustarea, din fiecare camera individual. 

Snack in the box împiedica gustarile sa fie strivite si functioneaza ca si control al cantitatii, astfel încât sa nu manânci mai mult decât ai planificat.

Disponibil in culoarea verde

4

Pentru a personalize produsele noastre, si pentru a spori imaginatia si creativitatea copiilor, am creat setul de etichete cu creioane si autocolante pentru produsele Drink in the Box.

Setul este format din 8 etichete auto-adezive refolosibile, sigure pentru masina de spalat vase si 4 creioane aprobate pentru siguranta.

Mesajele scrise pot fi usor sterse cu o carpa umeda si apoi reetichetat etichetele.

 

Ideal pentru note de memento pentru copilul dvs. sau pentru a personaliza Canile cu Pai Drink in the Box, cu mesajele vesele sau de ce nu, mesaje amuzante

  

Comentarii

Lasă comentariul tău

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie