Despre colacii BABYSWIMMER

Comentariu: 0 Rezultat: 1845

Despre colacii BABYSWIMMER

Colacul de inot Babyswimmer este conceput pentru scaldatul sugarilor si copiilor sub 2 ani in casa si în aer liber, la o adâncime de maxim 1 metru.

Colacul Babyswimmer este singurul colac din Romania, care a obtinut Certificatul de calitate este in conformitate cu Directiva Europeana 89/686/EEC Articol 10.
Nu faceti rabat la calitate ! Siguranta copilului Dvs. este foarte importanta. Inainte de a cumpara un produs cereti certificatul de calitate, pentru a nu pune siguranta copilului in pericol!
O trăsătură distinctă a colacilor pentru gat Babyswimmer este posibilitatea lor de utilizare de la naştere, chiar si atunci când copilul nu este încă în măsură să ţină capul.
Babyswimmer este cel mai bun colac de gat pentru bebelusi de pe piata , fiind creat din materiale speciale pentru pielea sensibila a bebelusilor.
Colacul Babyswimmer ajuta la reducerea anxietatii în timpul scaldatului copiilor în apă, ceea ce ii va ajuta în continuare să înveţe să înoate mai repede pe cont propriu. În plus, inotul zilnic a copilului este in primul rand o procedura de imbunatatire a sanatatii, decat de igiena. Astfel sunt  ușor de înțeles părinții care sunt nedumeriti: cum să scalde copilul, o creatură in miniatura si aparent extrem de fragila. Colacul nostru usureaza pentru parinti scaldatul nou-născutului și aduce o mare placere in apa copilului.
         Colacul de gat pentru inot Babyswimmer este un produs unic, care este protejat de legile de proprietate intelectuală. Acesta nu este doar un colac gomflabil - este rezultatul muncii unui colectiv mare, care a combinăt o serie de evoluții în domeniul îmbunătățirii sănătății copilului. Noi avem grija de siguranta utilizatorilor si monitorizam constant calitatea produselor noastre. Fiti atenti la produsele contrafacute si ieftine, ele exista și pot fi periculoase pentru sănătatea copilului dumneavoastră.
         Colacii de gat au un număr de caracteristici care permit să fie folositi inca  de la nastere.Având în vedere toate caracteristicile fiziologice ale nou-nascutilior
, colacii de inot au fost creati în 2 dimensiuni pentru a face inotul copiilor mai sigur.
 

Colacii BabySwimmer cu forma tip "floare" pentru cei mici:
0-24 luni (greutatea copilului 3-12 kg),
dimensiunea colacului: diametru interior - 8 cm, diametru exterior – 40 cm.
Acest colac este facut pentru bebelusi de la nastere.


Colacii Babyswimmer cu forma tip "inel" pentru copii mai mari:
6-36 luni (greutatea copilului 6-16 kg),
dimensiunea colacului: diametru interior -9,5cm, diametru exterior -37cm.

Datorită celor două camere separate (sus si jos), care se umflă separat, se obtine o securitate suplimentară în timpul scaldarii copilului.

         Pentru un înot mai distractiv în asortimentul colacilior BabySwimmer există si colaci "cu zornaitoare". Atunci când colacul sa umfla, bilele se mişca liber înauntru şi creaza un sunet. Nivelul de zgomot nu este foarte mare, astfel încât acesta nu numai că nu produce vre-o reacție adversa la copil, dimpotriva,  copilul este interesat de o mișcare mai activa în apă.


Marginea colacului este facuta în formă de "volan"-copilului ii este ușor și comod sa-l tina cu manutele.

         Colacii sunt realizati din materiale de înaltă calitate, care sunt permise pentru contactul cu mucoasa. La comanda speciala Babyswimmer colacii sunt supusi unor reguli stricte de control al calității PVC-ului, vopselei și 100% Air Control.

         Toate acestea fac colacii BabySwimmer mai siguri pentru copii din primele zile de viata!
 

Garanție
Perioada de garanţie este de 30 zile de la data vânzării. Garantia acopera numai situatiile cauzate de defectele materialului sau producţiei (articulații rele lipire, inclusiv în și în jurul fixatoarelor lipicioase). 
Defectele cauzate de folosirea necorespunzătoare sau ignorarea instrucţiuniilor de utilizare (suprapomparea, pastrarea langa sursa de caldura si obiectelor ascutite) sau deteriorarea intenţionată, nu sunt acoperite de garantie.
Colacul trebuie sa pastreze aerul pe parcursul unui inot de asemenea acesta poate fi umflat intre inoturi.
Daca aveti intrebari legate de garantie, contactati-ne.

Comentarii

Lasă comentariul tău

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie