Archimede , produse din Belgia pentru plaja

Commentariu: 0 Rezultat: 1444

Archimede , produse din Belgia pentru plaja

                         

Archimède este un brand premium de costume de inot, costume si accesorii de baie, disponibil pentru fete și băieți cu vârste cuprinse între 3 luni si 12 ani. 


Marca Archimede a fost fondată în 1989.


Aceasta a crescut foarte repede și a devenit celebra prin dezvoltarea unui produs extrem de original :"Costumul de inot pentru copii".

Conceptul este unic ! Costumul de inot este echipat cu componente integrate, care mentin corpul pe linia de plutire in apa și permit copiilor care-l poartă, să-și coordoneze mișcările. Acest produs permite copiilor mici sa câștige încrederea în apă și să învețe să înoate mai usor.

De-a lungul anilor , ARCHIMEDE a lansat , de asemenea, alte produse inovatoare pentru copii , inclusiv costumele de baie cu " dubla protectie ", o alternativa mult mai convenabila la scutecele de unică folosință , costume de baie cu protecție solara și accesorii complementare, cum ar fi: pantofi de plaja, pălării și șepci, tricouri și ochelari de soare, toate proiectate pentru a se potrivi perfect cu costumul de inot al brandului.

Astăzi , ARCHIMEDE este cea mai recunoscuta marca de costume de baie și accesorii pentru copii de la 6 luni la 12 de ani.

Brandul este distribuit în peste 35 de țări și vândut în magazine de prestigiu , cum ar fi Harrods din Londra , și Le Bon Marché și Les Galeries Lafayette din Paris .


Benefiiciile produselor Archimede


a) Costumele de inot flotabile

"De la 6 luni la 6 ani"


Acest costum de inot este conform cu standardul EN 13138-1 și testat într-un laborator de specialitate. Cu toate acestea, copiii care se joacă în apă, trebuie să rămână mereu sub supravegherea unui adult. Costumele de inot sunt fabricate în Belgia și au o forma speciala pentru modelarea pe corpul copilului si contin de asemenea o spumă fungicida. Acestea sunt poziționate ergonomic în jurul pieptului copilului și il mentin într-o poziție ideală, care să-i permită libertatea de mișcare in apa. Costumul de inot poate ajuta copilul sa progreseze foarte usor pentru a invata sa inoate independent.
b) Costumele cu "protecție dublă"

"De la 3 luni la 3 ani "


Chiloți de sport și boxeri cu "protecție dublă"

Chiloții si boxerii cu dubla protectie sunt realizati din poliamidă / lycra sau 100% poliamidă si înlocuiesc scutecele de unică folosință, la piscină sau la plajă . Acestia, nu sunt doar extrem de confortabili, sunt de asemenea de ajutor copilului să se descurce si fără scutece.

Costumele de baie cu "protecție dublă" detasabile de la 3 la 36 de luni

Costumul de baie cu " Protecția dublă " este disponibil pentru fete cu chiloți detașabili . Acesta poate fi utilizat cu sau fără protecție, pe masura ce copilul progreseaza in utilizarea toaletei. Pentru siguranță maximă , captuseala este garantata fara ftalati.
c) Costume de baie cu protectie UV

"De la 3 luni până la 12 ani"


Acest costum de baie este conform cu standardul EN 13758-2 și este crucial pentru asigurarea protecției eficiente împotriva razelor UVA și UVB . Acesta este fabricat din poliamidă / Lycra tratate cu SPF 50 + ( Sun Protection Factor - Factor de Protectie Solar ) și a fost dezvoltat în colaborare cu medicii dermatologi . Disponibil fie ca un costum - o singură piesă sau un model de T -shirt . Zonele expuse ale corpului trebuie să fie protejate cu un produs de protectie solara, ochelari de soare și o pălărie . Protecția oferită de acest costum de baie se poate diminua în timp, în cazul în care acesta este suprasolicitat sau lasat umed.

Îngrijire : clătiți cu apă curată după fiecare utilizare și uscati costumul.
d) Costume de baie rezistente la CLOR

" de la 2 ani la 12 ani "


Materialul special din acest costum de baie este rezistent la un nivel ridicat de clor găsit în piscine . Acest lucru asigură rezistenta culorilor și in acelasi timp viața costumelor de baie este extinsa. Materialul se usucă extrem de rapid.
e) Vesta flotanta

"de la 12 luni până la 8 ani"


Costumele de baie flotabile sunt produsele cele mai recente din colectia Archimède. Acest costum de baie are in componenta Cauciucul RingSwimsuit pentru copii cu vârste cuprinse între 1-8 ani .Costumul întrunește normele CE EN13138 - 1 și este disponibil pentru copii cu greutate peste 10 kg ( 12 luni) si până la 40 kg ( 8 ani ) .

Flotabilitatea costumului de baie este conceputa pentru a ajuta copiii sa înoate. Acesta nu ar trebui în nici un caz să fie utilizat ca o vestă de salvare .

Acest costum de baie îi ajută pe copii sa învete să înoate sau să stăpânească anumite mișcări de înot în timp ce acestea sunt în apă . Un beneficiu suplimentar al costumului : este reversibil .

Ghidul marimilor:

Tags: opencart theme

Comentarii

Lasă comentariul tău

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie