Archimede , produse din Belgia pentru plaja

Comentariu: 0 Rezultat: 1838

Archimede , produse din Belgia pentru plaja


Archimède este un brand premium de costume de inot, costume si accesorii de baie, disponibil pentru fete și băieți cu vârste cuprinse între 3 luni si 12 ani. 


Marca Archimede a fost fondată în 1989.


Aceasta a crescut foarte repede și a devenit celebra prin dezvoltarea unui produs extrem de original :"Costumul de inot pentru copii".

Conceptul este unic ! Costumul de inot este echipat cu componente integrate, care mentin corpul pe linia de plutire in apa și permit copiilor care-l poartă, să-și coordoneze mișcările. Acest produs permite copiilor mici sa câștige încrederea în apă și să învețe să înoate mai usor.

De-a lungul anilor , ARCHIMEDE a lansat , de asemenea, alte produse inovatoare pentru copii , inclusiv costumele de baie cu " dubla protectie ", o alternativa mult mai convenabila la scutecele de unică folosință , costume de baie cu protecție solara și accesorii complementare, cum ar fi: pantofi de plaja, pălării și șepci, tricouri și ochelari de soare, toate proiectate pentru a se potrivi perfect cu costumul de inot al brandului.

Astăzi , ARCHIMEDE este cea mai recunoscuta marca de costume de baie și accesorii pentru copii de la 6 luni la 12 de ani.

Brandul este distribuit în peste 35 de țări și vândut în magazine de prestigiu , cum ar fi Harrods din Londra , și Le Bon Marché și Les Galeries Lafayette din Paris .


Benefiiciile produselor Archimedea) Costumele de inot flotabile

"De la 6 luni la 6 ani"


Acest costum de inot este conform cu standardul EN 13138-1 și testat într-un laborator de specialitate. Cu toate acestea, copiii care se joacă în apă, trebuie să rămână mereu sub supravegherea unui adult. Costumele de inot sunt fabricate în Belgia și au o forma speciala pentru modelarea pe corpul copilului si contin de asemenea o spumă fungicida. Acestea sunt poziționate ergonomic în jurul pieptului copilului și il mentin într-o poziție ideală, care să-i permită libertatea de mișcare in apa. Costumul de inot poate ajuta copilul sa progreseze foarte usor pentru a invata sa inoate independent.
b) Costumele cu "protecție dublă"

"De la 3 luni la 3 ani "


Chiloți de sport și boxeri cu "protecție dublă"

Chiloții si boxerii cu dubla protectie sunt realizati din poliamidă / lycra sau 100% poliamidă si înlocuiesc scutecele de unică folosință, la piscină sau la plajă . Acestia, nu sunt doar extrem de confortabili, sunt de asemenea de ajutor copilului să se descurce si fără scutece.

Costumele de baie cu "protecție dublă" detasabile de la 3 la 36 de luni

Costumul de baie cu " Protecția dublă " este disponibil pentru fete cu chiloți detașabili . Acesta poate fi utilizat cu sau fără protecție, pe masura ce copilul progreseaza in utilizarea toaletei. Pentru siguranță maximă , captuseala este garantata fara ftalati.
c) Costume de baie cu protectie UV

"De la 3 luni până la 12 ani"


Acest costum de baie este conform cu standardul EN 13758-2 și este crucial pentru asigurarea protecției eficiente împotriva razelor UVA și UVB . Acesta este fabricat din poliamidă / Lycra tratate cu SPF 50 + ( Sun Protection Factor - Factor de Protectie Solar ) și a fost dezvoltat în colaborare cu medicii dermatologi . Disponibil fie ca un costum - o singură piesă sau un model de T -shirt . Zonele expuse ale corpului trebuie să fie protejate cu un produs de protectie solara, ochelari de soare și o pălărie . Protecția oferită de acest costum de baie se poate diminua în timp, în cazul în care acesta este suprasolicitat sau lasat umed.

Îngrijire : clătiți cu apă curată după fiecare utilizare și uscati costumul.
d) Costume de baie rezistente la CLOR

" de la 2 ani la 12 ani "


Materialul special din acest costum de baie este rezistent la un nivel ridicat de clor găsit în piscine . Acest lucru asigură rezistenta culorilor și in acelasi timp viața costumelor de baie este extinsa. Materialul se usucă extrem de rapid.

e) Vesta flotanta

"de la 12 luni până la 8 ani"


Costumele de baie flotabile sunt produsele cele mai recente din colectia Archimède. Acest costum de baie are in componenta Cauciucul RingSwimsuit pentru copii cu vârste cuprinse între 1-8 ani .Costumul întrunește normele CE EN13138 - 1 și este disponibil pentru copii cu greutate peste 10 kg ( 12 luni) si până la 40 kg ( 8 ani ) .

Flotabilitatea costumului de baie este conceputa pentru a ajuta copiii sa înoate. Acesta nu ar trebui în nici un caz să fie utilizat ca o vestă de salvare .

Acest costum de baie îi ajută pe copii sa învete să înoate sau să stăpânească anumite mișcări de înot în timp ce acestea sunt în apă . Un beneficiu suplimentar al costumului : este reversibil .

Ghidul marimilor:
Costume flotabile

12M
11 Kg
2Y
12 Kg
3Y
14 Kg
4Y
16 Kg
5Y
18 Kg

Comentarii

Lasă comentariul tău

Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Ianuarie Februarie Martie Aprilie Mai Iunie Iulie August Septembrie Octombrie Noiembrie Decembrie